Kroman Çelik Kalksın Zehirden Eve Giremiyoruz

08 Haziran 2024 00:30

Türkiye'nin en büyük sanayisine sahip olan Gebze, şu Kroman Çelik'e bir yer veremiyordu. Zehir saçıyor bildiğin; hiç mi kimsenin gücü yetmiyor bunu kaldırmaya? Kaldırmayı bırak, adam resmen yerleşiyor. İnsanların hiç mi değeri yok? Nefes alamaz hale geldik, yazık günah.

profile profile profile

Dursun
Dursun

Maalesef 21 İnci yüzyıl Türkiye'sinde bu durum utanç verici çocukların okula gideceği sabah saatlerinde özelikle doz salımı yapılması ve bu doz salımının Kocaeli çevre ve şehircilik il müdürlüğünce görünmemesi bu salınan dozların benim çocuğumda enfeksiyona yol açması doktorun çocuğun burnuna kamera sokarak nokta nokta şeklinde kamerayı zomlayarak demir dozu ve soluduğu kirli havayı göstermesi bu havanın enfeksiyona yol açması ve gerek çimlere gerek çevre şehircilik il müdürlüğüne gerek ihbar hattına yolladığımız hastane raporlarını gerekli kişilerin görmemesi ondan daha acı bir durum dilerim ona izin verenler benim kızımın antibiyotik iynelerinin en ağırını kullanırken çektiği o zamanki acının kat ve kat fazlasını ona izin verenler ve menfaati uğruna sesini çıkarmayanlar çeksin

Kroman Çelik Fabrikasının Çevreye Verdiği Zararlar

19 Temmuz 2023 09:23
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Fabrika Kaynaklı Toz ve Duman Sorunu Hakkında Şikayet

03 Ağustos 2025 02:39