Sahte Borsa Aldatmacası

27 Aralık 2024 08:38

A** Ş*** adındaki kadın hesap yönetimi adı altında 13 bin dolar tutarındaki parama el koydu. Sonradan mağduriyetimi gidereceğine söz verdi. Aylık iki defa 500 dolar gönderdi ve gerisi yok.Daha çok para kazandıracaklarına söz veriyorlar.
Borsa İstanbul'daki zararları kapatacaklarını söyleyerek insanları mağdur ediyorlar. Her şey senaryo! Paranızı piyasada kaybettiğinize ikna edip, paranıza el koyuyorlar.

27 Aralık 2024 06:22

Sahte SPK lisansı belgelerine güvendim. Telegram üzerinden açtıkları borsa gruplarında paylaştıkları bilgileri 2 ay kadar takip ettim ve bunlara güvenerek sahte aracı kurumları yatırım yaptım. Ancak her şey sahteymiş. A**** ş***** adındaki kadın hesap yönetimi adı altında 13 bin dolar tutarındaki parama el koydu. Sonradan mağduriyetimi gidereceğine söz verdi. Aylık iki defa 500 dolar gönderdi ve gerisi yok. Daha çok para kazandıracaklarına söz veriyorlar. Borsa İstanbul'daki zararları kapatacaklarını söyleyerek insanları mağdur ediyorlar. Her şey senaryo. Paranızı piyasada kaybettiğinize ikna edip, paranıza el koyuyorlar. Birçok Telegram borsa grubu var, hepsi de aynı mantık. Aynı kişiler farklı farklı isimlerde gruplar açmaya devam ediyorlar. Grubun adı kirlenince kapatıp yenisini açıyorlar.

Kevser

S. Vincent ve Grenadinler merkezli bir forex şirketi olarak kendini pazarlayan, yılların gerçek brokeri olan David Kohen'i CEO'lari olarak gösteren bu kuruluş, ilk bakışta güven veren bir profil çiziyor gibi görünse de, detaylı bir incelemeye tabi tutulduğunda gerçeklerin hiç de öyle olmadığı ortaya çıkıyor. Sahte kimliklerle, yatırımcıları yanıltıcı bilgilerle kandır m a ya çalıştığı ve bu süreçte köklü bir firmanın itibarını kullanarak güven kazanmaya çalıştığı anladım. Yani, piyasadaki varlığı, yatırımcıları cezbetmek için tasarlanmış bir aldatmacadan ibaret. Telegram'dan, sosyal medyadan bu düzenekler için benzer gruplar açmışlar. Bu kisiler paravan şirketleriyle birlikte bu düzeneğin mensubu Banka kredilerim de dahil 60bin dolar zarardayım.

Arda
Arda

Savcılıktan suç duyurusunda bulunuz mu.?

Kevser

Anında suç duyurusunda bulunun. Bir gün dahi kaybetmeyin. Hızlı aksiyon dolandı ri çili k la ri devam ediyor

Seher sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 13:49

09 Kasım 2024 00:20