Kredi Ve Yurtlar Kurumu Şemsi Ana Kız Öğrenci Yurdu Sıcak Su Kesintisi

05 Kasım 2023 23:34

Muğla şemsi ana kız öğrenci yurdu'nda her gün belli aralıklarda sıcak su veriyorlar. 7/24 sıcak su olması gereken yurtta, günün birkaç saati sıcak suya erişebiliyoruz. 1 aydır böyle. Şikayetlerimizi asla dikkate almıyorlar. Su kesileceğinin haberini 5 dakika önceden anons ediyorlar dalga geçer gibi. Çok kötü bir yönetim... İnternet sorunu var, asla internet çekmiyor online derslere katılamıyorum ben 2 haftadır. Kimse muhatap olup da bir şey söylemiyor. Bu sorunların acilen çözülmesini istiyorum ben şikayet etmekten bıktım artık.

05 Kasım 2023 13:33

Muğla Şemsi Ana Kız Öğrenci yurdunda her gün belli aralıklarla sıcak su veriliyor. Her gün sıcak su kesintisi var, 7/24 sıcak su olması gereken yurtta. Kesileceğinin haberini 5 dakika önceden veriyorlar dalga geçer gibi. İşimiz gücümüz var bir de bununla uğraşıyoruz. Yönetim çok kötü zaten asla bizi dikkate almıyorlar, muhatap olmuyorlar. 1 aydır bu böyle... Mağdur oluyoruz. Yurtta 2 bin küsur insan var her odada 5 kişi kalıyor, günün 2 saati sıcak su olması ne demek? Bu sorunun acilen çözülmesini istiyorum.

Beyza
Beyza
29 Kasım 2023 11:46

Sorun çözülmek yerine daha da büyüyor ne kadar kötü altyapısı olmayan saçma bir yurt yazıklar olsun

28 Kasım 2024 10:28

07 Kasım 2024 01:23