Kramponx.com Satın Alınan Ürün

Kramponx.com Satın Alınan Ürün
08 Ekim 2023 01:17

Kramponx.com'dan aldığım kramponlar.

Uzun zamandır severek takip ettiğim sayfalardan biri olarak Mkramponxten krampon aldım. Almadan önce buradaki yorumlara denk geldim ve çok şaşırdım. Böylesi kaliteli, ilgisi ve hizmetiyle öncü bir sayfa ile bağdaştıramadığım yorumlar vardı. Korka korka mecburen en iyi tercih yine burası olur diye sipariş verdim. Ürünüm sorunsuz geldi. Teslim aldım. Açıkçası biraz şaşırdım. Çünkü ciddi anlamda görünenden çok daha kaliteli ve sağlam bir ürüne benziyordu. Yaklaşık 8 ay boyunca sorunsuz şekilde kullandım ve çevremde yaklaşık 14-15 arkadaşımda aldı, bazıları 3-5 aylık süreçlerde ufak sorunlar yaşadılar ancak site ile iletişime geçip hemen sorunlarını hallettiler. Kramponumu hala kullanıyorum ufak tefek açılmalar mevcut bu da normal diye düşünüyorum, şimdi 2. Kramponumu sipariş verdim, bekliyorum. Bu yorumu okuyan arkadaşlar şunu bilsinler ki yıllarca mağaza ürünü kullanmış biri olarak söylüyorum fiyat performans olarak ürünler karşılığını fazlasıyla veriyor. Sorun yaşadığınızda anında muhatap bulup sorununuza çözüm buluyorsunuz. Herkesin memnun olması tabii ki mümkün değil ancak buradakilerin yorumların bir çoğunun abartılı ve haksız olduğunu düşünüyorum. Saygılarımla.

29 Ekim 2023 23:20 (Şikayetten 21 gün sonra)

Merhaba. Anlayışlı yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizinki gibi düşünceli yorumları burada görmek çok güzel. Her türlü soru, sorun ve problem de her zaman kapımız açık. Yeter ki saygı çerçevesinde olsun. Hayırlı günler dilerim.

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 15:28
MRC Krampon Kalitesiz İlk Haftadan Kramponda Yırtıklar Açılmalar Oldu
Sanem sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 16:18

Mrc Krampon Ticaret Ahlakına Uygun Değil

12 Mayıs 2024 13:49
Ali sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2023 22:12
Kramponx.com Kenarında Açılmalar Olan Krampon
Metin sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 20:07