Konşuk Motor Konşuk Pişmanlıktır Emeğinizi Yedirmeyin

30 Mayıs 2024 10:38

24.05.2024 tarihinde kalkışta titreme ve sağ taraftan yağ kaçağı şikayetiyle motoru Konşuk servise götürdüm. Tek bir vida bile sökmeden dışarıdan bakarak yağ kaçağına teşhis kondu ve yalandan krank keçesi değiştirdiler. Kalkıştaki titreşim için debriyaj balatası, varyatör bilyeleri vs. yaklaşık 7000 TL'lik işlem yaptılar fakat ne yağ kaçağı düzeldi ne de titreşim düzeldi. Titreşimin geçmediğini fark ettiğimde tekrar motoru götürdüğümde bana rulmanın dağıldığını söyleyerek 650 TL civarı bir masraf daha çıkardılar. Onu da yaptırdım. Titreşim ilk 2 gün geçti. 3. gün tekrar ufak ufak başladı. Ayrıca 3. gün yağ kaçağını tekrar fark ettiğimde motoru tekrar Konşuk servise götürdüm, bu sefer motoru bırakmam gerektiğini, motorun açılacağını söylediler. Konşuk serviste çalışan "usta"ların iş bilmezliği yüzünden fazladan 2 gün çalışamadım. Benim zararımı düşünmeden baştan savma iş yaptıkları için ve asıl sorunun ne olduğunu bilmeden yalandan gereksiz parça değiştirdikleri için şikayetçiyim. Konşuk kalitesi maalesef artık yok, motorunuzu oraya götürerek çöp etmeyin.

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 12:35

Konşuk Servisindeki Sorumsuzluk Ve Zaman Kaybı

31 Aralık 2024 17:05
Oğuzhan sonuçtan memnun

30 Mart 2025 15:38
"Konuyla ilgili hızlı geri dönüş Pınar hanımın tutumu bizim düşüncelerimizi değiştirdi. Teşekkür ederiz."
Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

Honda Servisiyle Yaşanan Sorunlar Ve Yanıltıcı Masraflar

13 Nisan 2025 14:16