23 Mart 2024 18:0816.433

Son kullanma tarihi 20.03.2025 Yılı olan 0,5 litre Markası : Komili Naturel Sızma Zeytinyağı olan ürün içerisinde baloncuk şeklinde tanımlanamayan bir şeyler dolaşıyor.
Ürünü henüz kullanmadık ancak kullanılabilir bir yanı yok.
@Komili Zeytinyağı @Carrefour SA aldığımız Carrefour SA Lüks Ramazan Kolisi 899.90 TL olan paketin içerisinden bu şekilde çıktı. Fotoğrafları ekledim.
Şimdi bu ürünün bu şekilde olduğunu görmeden kullansam ve başıma bir iş gelse bunun sorumluluğu kim alacak?
Ürün ambalajı içinde tuhaf maddelerin bulunması büyük bir gıda güvenliği tehdidi olup hiçbir şekilde kabul edilemez.
Komili'yi hesapta kaliteli olduğu için tercih ediyoruz, ancak zeytinyağının içinde tanımlanamayan maddelerin bulunması nedeni ile Komili yetkililerine buradan soruyorum siz bu ürünü çocuklarınıza ve ailenize yedirir misiniz?
Bu markanın bu kadar bozulduğunu bilmiyordum.
Bu ürünü satan firmanında sorumluluk almasını gerektiğini düşünüyorum. Ben kapalı kutunun içinde ne var göremem. Sonuçta özel bir görüş yeteneğim yok. Bana kapalı kutu verildi.
Geri dönüş bekliyorum.

11 Mart 2025 12:00

Zararlı bir madde değil. Yağ dinlendirilmeden doldurulmuş. Posası da karışmış. Süzüp tüketebilirsiniz.

Beklentileri Karşılamayan Zeytinyağı Deneyimi

6 Ocak 2025 01:4818.868

28.12.2024 tarihinde ulusal bir market zincirinden Komili 1lt sızma zeytinyağı aldım. Biliyoruz ki gerçek zeytinyağının ...

Tümünü Gör
Komili Zeytinyağı 1 Kilo Eksik

Komili Zeytinyağı1 Kilo Eksik

Kemal
Komili Kötü Yağ Üretiyor

Komili Kötü YağÜretiyor

Hilal
Komili Ayçiçek Yağı Köpürmesi!

Komili AyçiçekYağı Köpürmesi!

Merve
Komili Zeytinyağı Köpürme Ve Taşma Sorunu!

Komili ZeytinyağıKöpürme Ve Taşma Sorunu!

Sevda
Komili Zeytinyağı Ayçiçek Yağı Köpürüyor