Koltuk Sandalye Kılıfları (Instagram) Koltuk Sandalye Kiliflarim Dan Gönderilen Kilif Sandalyeye Alakasız

14 Ağustos 2023 12:24

Instagram üzerinden Koltuk Sandalye kiliflarim adresinden aldığım Sandalye kılıfı sandalyeyle uyumlu değil, dikim kusurlu. Ölçü ve fotoğraf istediler, ona rağmen gelen ürün sandalyeye hiçbir şekilde uymuyor. 500 lira ödeme yaptım. Kendilerine fotograf gönderdim suresi geçti diyorlar. Yani kusurun farkındalar ama bahane ediyorlar. Haziran sonu siparişim temmuz sonu geldi, sureyi sıkıntı etmedim. Dun gelir gelmez kargoyu açtım ama yasal süreyi aşmışım! Ayıptır, kusurlu ürününüzü arakasında durun, bunu çocuk dikmez göz var nizam var Bu devirde kimse size 500 lirasını kaptırmaz, uyanık geçinmeyin. Göndereyim de kendiniz takin sandalyenize, bakalım yakışacak mi? İade talep ediyorum hakkımı arayacağım.

İpek sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2024 15:57
Yanlış Ürün Ve İade Sorunu: Haksız Para Talebi
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 12:54
Koltuk.sandalye.kiliflarim Ölçü Sorunu

18 Ağustos 2024 17:02
Koltuk. Sandalye. Kiliflarim (Instagram)  Dikişlerinde Hata Var
Koltuk. Sandalye. Kiliflarim (Instagram)  Dikişlerinde Hata Var
Zülal sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 11:09

06 Kasım 2024 14:25