kolex Müşteri İletişimi Ve Fatura Sorunları

20 Mayıs 2024 14:43

Müşteriye saygısızlık, K**** Bey. Kolex Firması'yla telefonda 17 Mayıs tarihinde K**** Bey ile iletişime geçtik. 3769 TL olan masayı, biz depodan alırsak fiyatının 2600 TL olacağını belirtti. WhatsApp üzerinden de teyit amacıyla fiyatı belirtilen bir mesaj attı. Ürün için 20 Mayıs tarihinde tekrar iletişime geçtik, ürünün ayrılmasını, gün içinde satın almaya eşimin geleceğini söyledim. 'Burada ürünler var, bakın paketleriz' diyerek konuyu geçiştirdi. Ürün rengi için görsel talep ettiğimde ise 'Gelen kişi size atar' dedi. Müşteriyim ben, tiye alınmak ne kadar saygısızca! Ürün faturasını sorduğumda ise parayı elden nakit istediklerini, nakit ödemelerde ise fatura olmayacağını belirtti. Şayet fatura istersek fiyatın +KDV ile 2900 TL olacağını belirtti. Bu düpedüz vergi kaçırmaktır, bunu söyleyince K**** Bey telefonda, 'Ben Türkçe konuşuyorum! Ürünü alıyor musunuz, almıyor musunuz? Fatura istiyorsan fiyat 2900 TL, fatura istemiyorsan fiyat 2600 TL' diye şiddetle bağırmaya başladı. Müşteriye telefonda bağırmak nasıl bir iş ahlakı? Kolex, nasıl bir prensip bu, böyle çalışanlara mı telefon açtırıyorsunuz? Böyle insanlarla gidecek iki adımda tökezlersiniz. Daha sonrasında ise WhatsApp üzerinden güncel fiyatları iletti, kendisini şikayet edeceğimi söylediğimde ise tüm konuşmaları sildi ve beni engelledi. Kaçış yolu beni biraz güldürdü. Şikayetvar.com ve Trendyol üzerinde birçok şikayet mevcut. Müşteriye saygısızlık yaptıkları gibi, malının arkasında olmayan bir firma. Ürün arayışındayken dikkatli davranılmalı! İyi ki almadım dedim bu kadar şikayet okuduktan sonra.

20 Mayıs 2024 15:03 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Ayça sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 18:50
Teslim Edilmeyen Bahçe Mobilyası Ve İletişim Sorunları
Derya sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 00:56
Trendyol'dan Aldığım Kırık Masa Ve Fiyat Artışı Mağduriyeti

Ayıplı Ürün, İlgisiz Hizmet: Mağduriyetim Giderilmiyor!

16 Temmuz 2025 14:57
Ayıplı Ürün, İlgisiz Hizmet: Mağduriyetim Giderilmiyor!

05 Nisan 2024 16:29

Geciken Teslimat Ve Yetersiz İletişim Sorunu