24 Eylül 2024 12:53

Kolay Av bayiinden bir havalı tabanca satın aldım. Tabancayı alır almaz test ettim ve silahın namlusunun aşağıya kayık olduğunu tespit ettim. Kolay Avı arayıp ya silahımı değiştirin ya yenisini gönderin ya da iade alın dedim. Bana, fatura adınıza kesildiği için emniyetin patbis sistemine kayıt yapıldığı ve silahı geri alamayacaklarını söylediler. Bunun için emniyet müdürlüğü ile görüştüm ve polis arkadaşlar, dilekçe ile başvuru yapmamız halinde silahı geri iade edebileceğimi söylediler. Bunun üzerine Kolay Av Bayi başka bir bahane olarak hukuka aykırı olmasına rağmen silahın jelatinini açtığım için geriye iade alma ve değiştirme işlemi yapamayacaklarını beyan etti. Bunun üzerine şikayet edeceğimi söylediğimde beni telefondan arayarak silahı yetkili servisi ve ana dağıtıcı bayii Özler Av şirketine göndermemi ve sorunu halledeceklerini beyan ettiler. Ben de güvenip silahımı gönderdim. Silahı gönderdiğim bu firma da beni haksız buldu ve silahta bir sıkıntı olmadığını beyan etti. Kolay av da özler av da birleşerek beni mağdur ettiler. Bunun üzerine Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum, silahı bilirkişi inceledi ve benim bahsettiğim aynı sıkıntıyı inceleyerek rapor etti ve mahkeme de beni haklı bulup silahın iadesine ve paramın geriye gönderilmesine karar verdi. Tabi bu işlemler sürerken aylar geçti ve param enflasyon sebebiyle hayli hayli değer kaybetti. Kısaca mahkemelerde uğraşacak vaktiniz varsa Kolay Avı tercih edebilirsiniz.

profile profile profile
Erdem
Erdem
24 Eylül 2024 18:27
Kolay Av'dan Alınan Mallar İade Alınmıyor Ve Müşteriler Oyalanıyor.

Problem yok denilip iade kabul etmedikleri ayıplı silahın namlu fotoğrafları sunulmuştur. Namlunun aşağıya baktığını ve hedefi vurmayacağını görmek için teste dahi gerek yoktur.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Kolay Av İade Talebinde Karşılaşılan Zorluklar

14 Ekim 2024 18:51
Abdulgani sonuçtan hiç memnun değil

Kolay Av Satış Sonrası Müşteriyi Önemsemiyor.

Abdulgani
14 Şubat 2024 15:44
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Kolay Av Haksız Hukuksuz Ayıplı Malı İade Almıyor

22 Mart 2024 11:56
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Havalı Tabanca, Yetersiz Servis Ve İade Sorunu

İsmail
20 Haziran 2025 10:01
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 18:41