30 Haziran 2024 10:183.232

Armut uygulaması üzerinden tanıştığım, sonrasında birçok kişiyi mağdur ettiğini de Şikayetvar üzerinden öğrendiğim e. K. İsimli peyzaj inşaat şeklinde WhatsApp kanalıyla iletişime geçen şahıs, çeşitli yalanlarla işimi yapmayıp kendisini dava edeceğimi anladığında WhatsApp'tan işi yaptığını iddia eden mesajlar atmaktadır.

Elimde yeterli kanıtım ve imzası olmasına rağmen bizden aldığı paranın yaklaşık 40 bin liraya yakınını eksik malzeme getirmişti. Şahsın ağzına yalan yuva yapmış olmakla birlikte, eşiyle görüştüğümde verdiği tepkiden anladığım üzere e. K.'nın bu vukuatlarına alışmış biridir.

Kişi bana ev adresini ve yaptığı işleri atarken saçma bir şekilde kendi selfielerini de atmıştır. Ahşap işinde mutlaka lsk yapıdan bahsedecektir.

2 Temmuz 2024 08:40

Toplamda 7 farklı kişi parasını ödeyip işini yaptıramamış ama ne hikmetse e. K. İsimli şahıs hepsinde haklı bir de utanmadan yorum yapıyor. Farkındaysanız herkes dekontlardan vs bahsetmiş ama kendisi ancak Allah'tan kork vs gibi ithamlarla sizi suçlu göstermeye çalışmaktadır. Babam serbest çalışan ve inşaat firmalarının yüzde 70'ine yakınını tanıdığı için firmaları ben bilgilendiriyorum.  Bu arada kendisine cevap verip vermek adına tereddüt ediyorum çünkü kaale alınacak biri değil ama yorumu okuyan diğer kişileri bilgilendirmek amaçlı açıklama yapayım. Evim parasızlıktan yarım kalıyor. Parasızlığın nedeni de bu e. Bu durumu tıpkı diğer şikayet edenler gibi dekontlarımla, tanıklarımla, kişinin bizzat kendi ifadesiyle kanıtlayabilirim. Yoksa pazardaki yumurtacısından ilçedeki petrolcüsüne kadar herkes bize usta yönlendiriyor.

28 Ekim 2024 10:13

E. K. Bizden 175bin tl pesin para aldın mantolama tel cit tadilat fayanslar ve balkon siva yapacağım dedin diğerlerini bırak yapmayı mantolamayı bile yarıda bırakıp kaçtın dekontlar elimde yapacağını taahhüt ettiğin islerin listesi bende kayıtlı mahkemede görüşeceğiz seninle ben emekli memurum beni de çok iyi tanıyorsun

Ersan
Benzer Şikayeti Var
2 Temmuz 2024 00:28

Kendini hakli çıkaran sinir tanımayan senin çatını kim yaptı he evini başka usta batırdı ben yaptım he senin isine ustalarım geldi bıktı çenenden bana ne parası verdin utanmadan yazıyorsun he savcılık Kimin haklı olduğunu çözer sen akıllı he bize para vermemek için kırk takla atmana gerek yok senin çatını rezil edenlerin isini yaptım Allah iki cihanda yakan bir araya gelmez inşallah gibi insanlar tek tük hakkından gelirim bil sana daha çok zavallısın devam et sen bana ne ödedin Allah kitap olsa yapmazdın d Belli evin niye yarıda hep kalıyor milleti bıkmış senden

Emir Kalem (Beylikdüzü) Emir K**** (Beylikdüzü) Kapora Aldı İşini Yapmadı Telefonları Açmıyor

11 Ağustos 2024 21:48523

Armut üzerinden bulduğum E*** K****, banyo fayans ve duşakabin işi için geldi. Ek olarak teras üzeri pergole sistem yapt...

Söz Verip Paramı Geri Vermeyen Firma Mağduriyeti

15 Temmuz 2025 11:54668

01.07.2025 tarihinde Armut uygulaması üzerinden m****** Ak** (kendini m***** diye tanıtıyor) isminde şahısla çatı katı t...

Köktepe Peyzaj & İnşaat Bahçe Çiti İşinde Yaşanan Hayal Kırıklığı

10 Eylül 2024 13:58770

E**** K****** denen şahıs bana Armut uygulamasından ulaşarak bahçeme çit işini yapabileceğini söyleyerek anlaştık. 37.00...

1 Destek1 Yorum