İSU Yetersiz Su

13 Haziran 2024 23:47

Merhaba, Kartepe Suadiye Mahallesi Dutluk Sokak'ta ikamet ediyoruz. Senelerdir su problemi yaşıyoruz; su çok az akıyor, tazyik yok. Kullandığımız beyaz eşyalar artık hata veriyor. Yeterli su gelmediği için bu durumu yetkili olan kim varsa söyledik. Aldığımız geri dönüş, bu problemin olduğunu bildiklerini söyleyip herhangi bir aksiyon almıyorlar. CİMER'e de konuyu ilettim, muhtarla da iletişime geçtik ama sorunu çözmek yerine üzerinde bile durmadı. Artık bu konuyla ilgili yardımınızı rica ediyoruz.

14 Haziran 2024 08:35 (Şikayetten 8 saat sonra)

Merhaba, Bahse konu şikâyetiniz ilgili birimimize iletilmiştir. Büyükşehir Belediyesi olarak verdiğimiz hizmetlerin şekillenmesinde siz değerli vatandaşlarımızın memnuniyeti esas tutulmaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

Merhaba, Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle bölgenizde yoğun su kullanımı yaşanmaktadır. Bu nedenle; yoğun kullanıma bağlı olarak anlık basınç düşüklüğü görülebilmektedir. Bilginize sunar, iyi günler dileriz.

Petek sonucu yetersiz buldu

20 Eylül 2025 22:02

24 Ağustos 2023 19:27

25 Eylül 2023 23:14

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Çepni Mahallesinde Bir Yıldır Süren Su Kesintileri

14 Ağustos 2025 10:29