Aytekin sonuçtan çok memnun

Hepsiburada Yanlış Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti

24 Aralık 2024 15:30
Aytekin'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimin ardından üretici firma aynı gün akşamında ürünümü teslim etti. Teşekkür ederim.”

Sipariş verdiğim ürün yerine sadece bir kağıt geldi. Hepsiburada'dan 18 Aralık 2024’te klein haus diye bir satıcıdan iki adet ahşap sandalye sipariş ettim. Kargo takip bilgilerine göre 50gr ağırlık, 0,33db ebadında (sipariş no: 477 777 311 6). Bize üretim süresinin 10 gün olduğunu, Hepsiburada’nın kendilerine 2 günde üretip göndermelerini istediklerini bildiren kendi el yazılarıyla yazılmış sadece bir kağıt gönderdiler. Bize teslim edilen kargonun 0,33 desibel olduğunu Hepsiburada zaten görüyor. Hepsiburada ile üç defa iletişime geçtim. Hepsiburada döneceğiz size diyorlar, dönmüyorlar. Her gün Hepsiburada'yı aramaktan bıktım, artık ivedilikle siparişimin iptalini rica ediyorum. Hepsiburada'ya asla yakışmayan bir durum. Hem böyle bir satıcı ile çalışmaları hem de hala sorunu çözmemiş olmaları. Bu satıcının da hala satışına devam etmesi ayrı bir ironi. Siparişimi iptal edin. Para iadesini istiyorum.

24 Aralık 2024 15:36 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Aytekin
Aytekin
25 Aralık 2024 10:29

Esra sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 04:03

13 Ocak 2025 15:28
Teslim Edilmeyen Ürünler Ve Yanıltıcı Bilgilerle Hayal Kırıklığı
Cem sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 14:58
Sipariş Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği
Sipariş Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

Barış
05 Ocak 2024 19:52
Onat sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 21:25