11 Eylül 2023 03:31

10.09.2023 valeron klein phönix etkinliği için backstage 1 tane bilet almama rağmen kapıdaki güvenlik görevlisi bile olmayan sadece quartkod okutan piyarcı kişiler tarafından backstage dolu olmamasına rağmen içeri alınmayacağım ayrıca biletimin iadesi yapılıp normal giriş yapılacağı söylendi. Aksine içeriye girdikten sonra backstage'deki güvenlikteki hanımefendi sağ olsun beni içeriye aldı ve yerin olduğunu söyledi. Nasıl böyle bir şey yapabilirler dedi. Diyeceğim şu ki biz bu sitenin üyeleri olarak Türkiye'nin her yerinin de ve farklı bölgelerinden tüm performanslara katılıyoruz ve ücretimizi peşin ödüyoruz kapıdaki neredeyse ücretini bizim verdiğimiz insanlar bize ahkam kesemez ve kapıdan çeviremez Avrupa standartlarında acenteler ve eventler ve partiler için önce karşılama ve güvenlikteki problemleri çözünüz. Paramızla rezil oluyoruz.

11 Eylül 2023 10:28

10.09.2023 valeron klein Phönix etkinliği için backstage 1 tane bilet almama rağmen kapıdaki güvenlik görevlisi bile olmayan sadece Quartkod okutan piyarcı kişiler tarafından backstage dolu olmamasına rağmen içeri alınmayacağım ayrıca biletimin iadesi yapılıp normal giriş yapılacağı söylendi aksine içeriye girdikten sonra backstage deki güvenlikteki hanımefendi sağ olsun beni içeriye aldı ve yerin olduğunu söyledi nasıl böyle bir şey yapabilirler dedi diyeceğim şu ki biz bu sitenin üyeleri olarak Türkiye'nin her yerinin de ve farklı bölgelerinden tüm performanslara katılıyoruz ve ücretimizi peşin ödüyoruz kapıdaki neredeyse ücretini bizim verdiğimiz insanlar bize ahkam kesemez ve kapıdan çeviremez Avrupa standartlarında acenteler ve eventler ve partiler için önce karşılama ve güvenlikteki problemleri çözünüz paramızla rezil oluyoruz

06 Ekim 2023 19:52

Klein Phönix Bilet İptali Ve Para İadesi

16 Aralık 2023 14:18

Etkinlik Girişinde Ayrımcılığa Uğradım, Ücretim İade Edilmedi

17 Ağustos 01:21
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2023 17:29