Murat sonuçtan hiç memnun değil

Kingbetting Üyelik İptal Edilmiyor Oyunlardan Atıyor

Kingbetting Üyelik İptal Edilmiyor Oyunlardan Atıyor
01 Şubat 2024 21:14

Bu sitede oyun kazanmak mümkün değil. Oyundan atıyor ve canlı destek hattı destek vermiyor. Bu sitede oyun kazanmak imkansız. Üyeliğimin iptali için birkaç kez e-posta gönderdim, ancak onu da yapamadılar. En kötü oyun sitesi bu. Yatırımlar nedense hep eksiye gidiyor. Ufak rakamlarla oyuncuları oyalıyorlar.

15 Şubat 2024 12:41

Gerçekten bu siteye nereden bulaştım her gün ayrı bir sorunla karşılaşıyorum bir de bu sitede kazanma şansı sıfır yatırım yaptım hesapta yok canlı destek hattınıza yazdım cevap bile veremiyorlar bu site gerçekten zaman kaybı yatırım i iade etmelerini bekliyorum

15 Şubat 2024 11:28

Ne zaman bu siteye tercih etsem kesin bir sorunla karşılaşıyorum oyuna giremezein yatırım atarım yatırım hesaba geçmiyor canlı destek hattı hiç ilgilenmez bugün yatırım attım hesaba geçmedi yazıyorum cevap veren yok bu sitede kazanmak imkansız devamlı kaybetmeye mahkum sun bu sitede artık tercih etmiyorum

02 Şubat 2024 09:37 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Kingbetting Üyemiz, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, sonucu hakkında site hesabınızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza detaylı bilgi iletilecektir. . Saygılarımızla Kingbetting Destek Ekibi

Murat
06 Şubat 2024 21:33

Doğa hanım a teşekkür ederim sorunumu çözdü teşekkürler ilgili ve alakasından dolayı

Tunahan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Tunahan
30 Mart 10:37
"Sorunum çözüldü. Teşekkürler..."
Birol sonuçtan hiç memnun değil

Birol
01 Haziran 2024 01:30

Getirbet Üyelik İptali Ve Canlı Hizmet Sorunları

Tc Aykut
29 Temmuz 2024 23:15
Elif sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 10:35
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
28 Nisan 01:36