Rukiye sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Kingbetting Şikayet Var Paramı Yediler

17 Haziran 2024 01:42
Rukiye'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunumu doğa hanım düzeltti. Teşekkürler...”

Kingbetting, dekont gönderdiğim halde paramı iade etmedi. Dekontu gönderdikten sonra, hesabın kendilerine ait olmadığını söylediler.

Saygısız bir üslupla konuştular. Parayı gönderdiğim hesaba ulaştım ve sorunu çözeceklerini söylediler, ancak daha sonra beni engellediler.
H*****t***** adlı kişi.

17 Haziran 2024 01:31

Kingbetting denen site 2000 TL para attım Hazar Tekirdağ adına ve paramı yatırmayıp bir de bu bize ait değil dediler paranın üzerine yattılar savcılığa gideceğim Hazar Tekirdağ adlı kişiyi ve siteyi şikayet etmeye ben en fazla para cezası alırım ama oynayan oynatan görecek ne olacağını

17 Haziran 2024 01:51
kingbetting-sikayet-var-parami-yediler-1.jpg

Parayı aldıkları gibi sahte dekont deyip üzerine tehdit etti para gönderdiğim şahıs yarın tehdit ve dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunacağım

17 Haziran 2024 12:49 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Kingbetting Üyemiz, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, sonucu hakkında site hesabınızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza detaylı bilgi iletilecektir. . Saygılarımızla Kingbetting Destek Ekibi

17 Haziran 2024 16:44

WhatsApp'tan iletişme geçip bir sürü dekont ve uzantı istediler gönderdim dalga geçer gibi hala çözmeyip yanlış dekont dediler site dolandırıcıdır kesinlikle paranızı yatırmayın

18 Haziran 2024 09:56

Sorunumu doğa hanım düzeltti. Teşekkürler...

Soner sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

19 Ağustos 2024 04:36
"Sorunumu çözüldüğü için teşekkür ederim"
Kingbetting'de Yaşadığım Sorunlar Ve İlgisizlik
Yusuf sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

01 Şubat 2025 23:50
"İşlemimi sonuçlandırdılar hiçbir sorun yokmuş paramı çektim teşekkür ederim"

18 Mart 2024 01:58
Mustafa sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

İntobet Bahis Sitelerinde Para Kaybı Ve Sürekli Reddedilen İşlemler

24 Haziran 2025 20:07