Zinetbas sonuçtan çok memnun

Zinetbas
22 Ağustos 2024 09:38
Zinetbas'ın Teşekkür Mesajı
“Şikayetimin ertesi günü Ferrero müşteri temsilcisi tarafından arandım, konuyla detaylı bilgi edinmeye çalıştılar. Elimdeki ürünün dış paketin atılması sonrası son kalan olduğu için seri no ve lot numaralarını kendilerine iletemedim. Ürünün İtalya'da üretildiğinin altını çizdiler. Özür dilediler. İlgileri için teşekkür ederim”

Kinder chocolate 4lü ürününden plastik madde çıktı. Yıllardır çocuğuma güvenle yedirdiğim, her yurt dışı seyahatimde de her ürününü denediğimiz ferrero markası beni hayal kırıklığına uğrattı.

İnsan sağlığının bu kadar ucuz olduğu ülke sanırım Türkiye, bu ürün yurt dışında kolayca raflara girebilir miydi bilmiyorum. Gerçekten çok yazık...

22 Ağustos 2024 14:28 (Şikayetten 4 saat sonra)

Tüketicimizin şikayeti değerlendirmeye alınmıştır. Ferrero Tüketici İletişim Merkezi

22 Ağustos 2024 14:28

Şikayet değerlendirmeye alınmış olup, tüketicimize ulaşılmaya çalışılmış fakat görüşme sağlanamamıştır. Ferrero Tüketici İletişim Merkezi

22 Ağustos 2024 14:45

Tüketicimiz ile görüşme sağlanmıştır. Ferrero Tüketici İletişim Merkezi 444 73 77 [email protected]

Zinetbas

Coskun sonuçtan memnun değil

Coskun
13 Temmuz 12:35
Ülker Napoliten Çikolatanın İçinden Plastik Parçası Çıktı
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
12 Aralık 2023 00:08