Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Kika Kitap~Kafe Serdivan/Cadde54 Personel Tavrı

08 Ocak 2024 23:24

Bugün saat 21:00 civarı Serdivan/Cadde54 AVM Kika Kitap Kafe'ye oturduk. Tatlı ve samimi bir ortamı olduğunu düşündüğümüz için normal şartlarda memnun kaldığımız bir yer. Bu sebeple sık ziyaret edip çayımızı kahvemizi orada içiyoruz. Bugün ki gidişimizde yaşadıklarımız oldukça garipti.😅
Hava yağmurlu ve soğuktu, kafe kısmının camları kısa bir perdeyle kapalı ve içeri çok rüzgar giriyordu, arada sigara kokusunu havalandırmak için perdeyi tamamen açıyorlar, bunda sorun yok. Fakat perde çok kısa olduğu için yüzümüze çok soğuk hava geliyordu. "Perde biraz daha aşağı iniyor mu, çok soğuk geliyor" diye durumu belirttik. "maalesef bu kadar açılıyor" dendi.

Hava zaten soğuk, sıcak bir ortam istiyoruz ve çayımızı yudumlayıp sohbet etmek için geliyoruz ama donduk. Bu da sorun değil. Sorun devamında. Tekrar başka bir çalışana sorduk perdenin daha fazla kapanıp kapanmadığını, kendisi "hiç bilmiyorum bir sorayım" dedi. Teşekkür ettik. Bunun üstüne perdeyi sonuna kadar açtılar, lambalar falan rüzgardan uçmaya başladı. Biz de bu tavırdan dolayı mekandan kalkmak zorunda kaldık. Müşteriyle alay etmek midir bu ne demek oluyor, çok ayıp!?

Kasaya hesap ödemek için gittik. Kartımı temassız okuttum sonrasında "fişimi de alabilir miyim" diye belirttim. Çünkü bazen fişi çöpe mi atalım ister misiniz diye soruyorlar başka yerlerde. Ben de kasadaki beyefendi sormadan fişimi de istediğimi belirttim. Kendisinin beni tersleyip "fiş çıkınca vereceğim zaten" demesi üzerine şoka uğradım. Basit bir ricaya bu şekilde cevap vermek ne oluyor? Çalışanlar zorla mı çalışıyor ben anlamadım. Hepimiz çalışıyoruz kimseye bu şekilde muamele etmiyoruz. Kaldı ki hizmet sektöründe iseniz bu tavırlar sadece müşteri kaybettirir. Bu tavırdaki çalışanlar; nezih ortam ve güleryüz arayan müşteriler için maalesef mekanı tercih edilmeyecek hale getiriyorlar. Çok yazık!

Kika Kitap~Kafe Kika Kitap Serdivan Değişim Sorunu Ve İlgisizlik

19 Aralık 2023 21:24

02 Ekim 2023 21:55

04 Kasım 2023 11:15
Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Aile Dostu Olmayan İşletme

07 Kasım 2024 00:39