Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Kida Okulları Şanlıurfa Kayıt İptali Hakkında

23 Ağustos 2023 13:23

23.06 da kızımın kaydı için Şanlıurfa Kida okullarına erken kayıt için 8.191.80 TL gönderdik fakat daha sonrasında ulaşımda yaşanan sıkıntı ve eşimin hamilelik sürecinden ve gelen talepler sonucu kayıttan vazgeçtik çocuğum 1 gün dahi okula gitmedi okulun hiçbir imkanından yararlanmadı. Bu sebeple kaydın iptal edilmesini istedik. Öncesinde yüzde 10 kesinti yapılarak iade edileceğini söylediler bunu da kabul etmememden sonra hiç iade edilmeyeceğini söylediler. Bununla ilgili mağdurum parayı kolay kazandığımızı falan sanıyorlar sanırım bu yüzden şikayetçiyim. Okulla sözleşme dahi imzalamadım.

27 Ağustos 2023 13:18 (Şikayetten 3 gün sonra)
Ramazan
Ramazan
28 Ağustos 2023 22:39

Okul döneminin başlamamasından dolayı okulun bu tutumu yüksek enflasyon dönemin yaşandığı dönemde başka velilerce daha yüksek tutarda kayıt alınacak olup okulu mağdur etmeyip bilakis bizleri mağdur etmektedir. Öğrenci için alınan sarf malzemeleri bu dönemde başka bir veliye ücret karşılığı verilmekte ve bu dönemdeki alınan sarf malzemeleri ziyan edilmemektedir. Ancak okulun veliyi mağdur etmesi anlaşılması güç bir durumdur. Vicdani olarak Herhangi bir beis bulunmamakta olup, okulun bu tutumunun tüm velilere yaşatmaktadır. Kurumsallık kisvesi altında yapılan bu yaklaşım kurumsallıktan uzak insanı bir yaklaşım olmayıp hak ihlali olup ticari bir yaklaşım değildir. Okulun hiçbir imkanı kullanılmadan yapılan bu tutum ahlaki ve vicdani değildir. Tüm platformlarda okulla ilgili olumsuz görüş belirtilerek başka ailelerin mağdur olmaması için gereken yapılacaktır.

Kayıt Sonrası İlgisizlik Ve Haksız Ücret Kesintisi

23 Ekim 2025 14:24
Şevket sonuçtan hiç memnun değil

Günhan Koleji Maltepe Ön Kayıt İptali Ve İade Problemi

23 Mart 2024 13:58
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Ayıplı Okul Şanlıurfa Galaksi Koleji'nde Herşey Problemli

21 Şubat 2024 22:31
Betül sonuçtan hiç memnun değil

3 Adım Koleji Erken Kayıt Ücretimizin İadesi

22 Haziran 2023 17:46