Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Kia Yetkili Servisi Yıllık Bakımı

Hayrettin
15 Şubat 2024 09:33

Kia Stonic aracımın yıllık bakımı için Eskişehir'deki Kia yetkili servisi ile görüşme sağladım. 6.950 TL gibi bir fiyat verdiler ve kredi kartına taksit imkanı yok. Ankara Dumlupınar Bulvarı'ndaki Kia yetkili servisi ile görüşme sağladım; 6.300 TL fiyat verdiler ve kredi kartına 3 taksit yapabiliyorlar. Sonuç itibarıyla bütün Kia yetkili servisleri aynı değil mi? Nasıl bir çalışma sistemi bu? Sorunuma çözüm bulmanızı istiyorum. Bu kadar fiyat farkının nedeni nedir ve taksit imkanı neden sağlanmıyor?

26 Şubat 2024 21:47

Ne yazık ki yine Kia şimdi periyodik yıllık bakım ücreti 7 bin tl ne yapıyorlar bilmiyorum yağ yağ filtresi polen filtresi hava filtresi bunların kralı 2500 TL üstü işçilik hangi marka kullanılıyor bilmiyorum şikayet ediyorum Kia yetkilileri arayıp her yetkili servis sıfır aracı da dahil olmak üzere rekabet kanununa göre hareket edip istediği fiyatı verebilirmiş ve üstüne Ticaret Bakanlığı da böyle olduğunu biliyormuş o şekilde cevap aldım bir daha Kia mi kesinlikle değil hiç kimseye de tavsiye etmiyorum

15 Şubat 2024 11:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

Kia Servislerinde Taksit Ve Fiyat Farklılıkları Mağduriyeti

Çağdaş
23 Haziran 2025 22:35

Ali
13 Aralık 2023 13:58
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Kia Marka Aracımın Garantisinin Aslında Bir İşe Yaramaması

Ömer
25 Nisan 2024 03:44

Sercan
28 Eylül 2023 12:42
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Kia Multimedya Ekran Sorunu

Melike