Mert sonuçtan hiç memnun değil

Kia Servisinde Geciken Parça Ve Mağduriyet

Kia Servisinde Geciken Parça Ve Mağduriyet
05 Aralık 2024 11:45

2 Aralık Pazartesi günü, 2021 model (28 Ekim 2021 çıkışlı) 33 bin km'deki aracımın gergi rulmanı tarafından ses gelmesi şikayetiyle Sakarya Kia Sandıkçılar servisine gittim ve Çarşamba günü için randevu aldım. Çarşamba günü aracı öğlen 13.00 sularında teslim ettim ve garantisi devam eden aracımın 33 bin km'de bu sesi yapmaması gerektiğini ve bazı forumlarda da benzer şikayetlerin olduğunu, firma kaynaklı bir arıza olabileceğini, garanti kapsamında değerlendirilmesi gerektiğini belirttim. Aracı teslim ettikten 2 saat sonra H**** Bey tarafından arandım ve gergi rulmanı ve kasnak kaynaklı ses geldiğini, bunların değişeceğini ve garantiye girmediğini belirtti. Ben de 33 bin km’deki aracın böyle bir arızasının kronik olabileceği ve firmanın bunu karşılaması gerektiğini belirttim. H**** Bey, garanti kapsamadığını ve servis olarak yapacaklarını, 6 bin TL ücretinin olduğunu söyledi. Ben de aracım ne zaman teslim edilir, araca ihtiyacım olduğunu, uzun sürmeyecekse yapılsın diye belirttim. Bana eğer şu an söylerseniz parçayı sipariş edeceğim, Perşembe günü (05/12/2024) yani bugün teslim edeceğiz, arabayı size diye belirtti. Perşembe sabahı saat 9.30 civarında Kia Sandıkçı Sakarya tarafından Z***** Hanım aradı ve aracınız tamam, şu an yıkamada, 1 saate gelip alabilirsiniz dendi. Ben de ona istinaden arkadaşımı aradım ve servise giderken 10.00 sularında tekrar Z***** Hanım tarafından aranıp yanlışlık olmuş, sizin aracınız değilmiş, farklı bir araç için aramışız, sizin araç için gün içerisinde bitince arayacağız dendi. Saat 10.30 sularında Z***** Hanım tekrar arayıp aracınızın parçası İstanbul'dan gelmemiş, bu durum ilk defa başımıza geliyor. Kargo çıkmamış, Cuma günü parça gelir, Cuma günü teslim ederiz dediler. Ben bu durumdan hoşnut olmadığımı, dışarıda özel servise yaptırsam 1-2 saat sürmeyecek iş için bana 1 gün sürecek dediğiniz iş için 2 gün bekletiyorsunuz ve bir de garantili aracımdan özel servisteki ücretten fazla alıp mağduriyet oluşturuyorsunuz dedim. Aracımı bugün teslim alacağım diye plan yaptım. Fakat 1 gün daha bekletiliyorum. Parça gelmemesi sebebiyle. Başında 2 gün denmiş olsaydı zaten bu ücret karşılığında yaptırmaz, başka bir yere götürürdüm. Üstelik aracı teslim etmeden önce eşimi işe bıraktığımı, aracın mümkünse 1 gece bile bekletilmeden gün içerisinde teslim edilmesinin benim için önemli olduğunu söylemiştim. Buna rağmen aracımı söylenenden daha geç teslim edeceklerini söylediler. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

05 Aralık 2024 11:57 (Şikayetten 11 dakika sonra)
07 Aralık 2024 12:14

Müşteri temsilcisi yardımcı olmadı.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
26 Temmuz 2023 10:04
Harun sonuçtan çok memnun

Harun
31 Mayıs 2024 16:15
"Teşekkür ederim beni aradınız inşallah sıkıntımı çözersiniz"
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
31 Ağustos 2024 17:01
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Partikül Arızası Sürekli Tekrarlıyor, Servisten Çözüm Alınamıyor

Çiğdem
05 Haziran 2025 18:01
Kia Sportage Partikül Arızası Sürekli Tekrarlıyor, Servisten Çözüm Alınamıyor
Asil sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage'da Süregelen Titreme Sorunu ve Servis Çözüm Eksikliği

Asil