Kes1 Döner Böyle Çalışan Olmaz!

22 Mayıs 2024 13:30

Ankara Panora AVM'de bulunan 'Kes1 Döner' isimli dönerciden yıllardır döner alırım ve çoğu çalışanı yüz olarak tanırım. Bugün 'servis et döner' siparişi verdim. 'Pilav ister misiniz? ' diye sordu kasadaki kadın personel. 'Farkı ne? ' diye sordum ve '15 TL' fark dedi. 'Tamam' dedim. Sipariş hazırlanırken dönerin pilavın üstüne konulduğunu gördüm ve 'Ben servis istemiştim' dedim. Kadın personel 'Pilav üstü o' dedi. 'Nasıl oluyor? Pilav ekstra dediniz ve zaten pilav üstü isteseydim bunu belirtirdim' dedim. Kadın personel 'Telefonla konuşuyorsunuz, ne dediğinizi hatırlamıyorsunuz, düzgün konuşun' dedi ve eli havada bana 'terbiyesiz' dedi. Bu nasıl bir personel, nasıl bir tavır? Bir daha asla buraya uğramayacağım ve bu restoranı her yerde şikayet edeceğim. Gerçekten yazık, kompleks içinde bir çalışan 'Kes1 Döner' restoranında.

12 Ağustos 2023 12:08
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Kral Döner (Denizli) Kral Dönerci (Kayseri) İstasyon Caddesi Şubesinde Beklenmedik Hareket

26 Ocak 2024 16:39

Enez Gaziantep Birbilen Restoranında Kötü Hizmet Ve Kalitesiz Döner Deneyimi

24 Temmuz 2025 23:53
enez-gaziantep-birbilen-restoraninda-kotu-hizmet-ve-kalitesiz-doner-deneyimi-1.jpg
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Löp Et Kasap Ürünleri Çalışanın Kaba Davranışları Ve Müşteriyle Konuşma Sekli

29 Nisan 2024 09:25

Salih Usta Gece Dönercisi Hizmeti!

29 Mart 2024 12:08