Ertuğrul sonuçtan çok memnun

Katkideposu.com Alfasol Ürün Orijinalliği, Saf Anason Yağı Yerine Aroma Gönderiyorlar

02 Eylül 2023 09:46

Katkı deposu adlı firmadan almış olduğum ürün anlatıldığı gibi saf anason yağı değil. 3 gün buzdolabında beklettim donmuyor ve kristalize olmuyor. İletişime geçtim kapağını açın 30 40 sn. Havalandırıp iç tapasını takmadan kapak ile kapatıp bekletin dediler. Denedim 24 saat beklettim yine donmuyor. Ürünü iade ettim.
Ellerine ulaştığını söylediler inceleyip dönüş yapacaklarını bildirdiler. 1 haftadır bekliyordum. İnceleme bitmedi. Halbuki yapacakları ürünü 15 dakika buzdolabına atacaklar donup donmadığına bakacaklar. Bugün tekrar iletişime geçtim ürün bize gelmedi diyorlar komedi gibi...

13 Aralık 2023 14:44

Katkideposu.com Kargo Ücreti Yok Mu, Var Mı?

07 Ağustos 2023 19:47
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 17:36

20 Haziran 2023 14:36
Caren sonuçtan çok memnun

Caren
22 Ocak 2024 14:54
"Hatalar ve gecikmeler için özür dilendi ve bu mahiyette hediye olarak kupon tanımladılar. Umarım bir daha böyle bir tatsızlık yaşamayız. Teşekkürler"