Katılımevim Firmasının Bunaltıcı Telefon Aramaları

12 Mart 2024 16:47

Gaziantep'te faaliyet gösteren Katılımevim isimli firmadan arandığımı belirtmek isterim. Arayan kişi, telefonu kapatmama rağmen ısrarla ev veya araba satmaya çalıştı. Talep etmediğim halde, sadece bilgi vermek istediğini söyleyerek ısrarını sürdürdü. Bu firmadan bir daha aranmak istemediğimi belirtmek istiyorum. Kişisel numaramın nasıl elde edildiği konusunda bilgim yok. Konuyla ilgili gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Bu firma hakkında şikayetçi olduğumu ifade etmek isterim.

12 Mart 2024 16:22

Gaziantep Katılımevim denen firmadan aranmış bulunmaktayım. Arayan hanımefendinin suratına nezaketen telefonu kapatmamış olmama rağmen ısrarla ev veya araba satmaya çalışıyor. İstemiyorum diyorum bu defa sadece bilgi vereceğim diyor. Bu düpedüz zorbalık. Bu firma tarafından bir daha aranmak istemiyorum. Şahsi numaramı nasıl buldular ise bu gizliliğe aykırıdır. Araştırılmasını gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

20 Mart 2024 09:15 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMEVİM Müşteri Deneyimi

Katılımevim Arayıp Duruyor Sıkıldım Artık

22 Mart 2024 12:42
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Katılımevim Bilinmeyen Numaralardan Gelen Aramalar

06 Kasım 2024 23:21

Tanımadığım Kişi Üzerinden Bilgi Sorgulaması Yapıldı

24 Nisan 2025 12:17
Tanımadığım Kişi Üzerinden Bilgi Sorgulaması Yapıldı

Katılımevim'den Sürekli Aramalar Ve Yanıltıcı Bilgi

06 Şubat 2025 15:51

Katılımevim Mersin Şubesi'nde Profesyonellikten Uzak Hizmet!

17 Eylül 2024 10:31