Katılımevim Mersin Şubesi'nde Profesyonellikten Uzak Hizmet!

17 Eylül 2024 10:31

Katılımevim Mersin şubesini aradım, sosyal medyada gördüğüm kampanya hakkında bilgi almak istediğimi belirttim. Kendisinin danışma personeli olduğunu, temsilci arkadaşların geri dönüş yapacaklarını belirtti. Ardından 05325975** numaradan temsilci aradı. 18 kişilik gruplar en geç 9 ay, 30 kişilik gruplar en geç 13 ay, vs. Kademeli artarak devam eden peşinatsız kampanya hakkında bilgi almak istediğimi, 2.000.000 TL (iki milyon) şartlarının ne olduğunu sordum. Ev mi araba mı alacaksınız diye sordu. Ben de kampanya detaylarını öğrenmek istediğimi, aylık 5000 TL ve 30000 TL'nin kampanyada belirtilen şartlarda değişikliğe neden olup olmayacağını net olarak öğrenmek istediğimi, son kelimeyi telaffuz edemeden karşımdaki şahıs, 'Ben nereden bileyim senin aylık kaç para ödeyeceğini, ' kurumsallıktan uzak lafı çevirerek ısrarla sorularıma cevap vermedi. Başka bir temsilci ile görüşmek istediğimi söylediğimde, 'Başka kimse yok, ben varım, ' ve ardından 'Yardımcı olmuyorum, ' diyecek kadar saygısızlaşarak telefonu kapattı. Tarihte nerede, hangi şirket müşterisine hizmet vermeden telefonu yüzüne kapatmıştır? Sosyal medyada belirtilen kampanyalar gerçek mi değil mi öğrenemiyoruz ya da bunlar farklı bir şey peşindeler. Kampanya hakkında açıklama yapmayan, net bilgi vermeyen, lafı çeviren temsilciden ve şirketten şikayetçiyim.

profile profile
23 Eylül 2024 08:39 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhaba, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. KATILIMEVİM Müşteri Deneyimi

30 Eylül 2024 10:08

Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Verilen Taahhüt Yerine Getirilmedi, Mağdur Edildim

25 Ağustos 2025 16:33