20 Temmuz 2024 13:181.583

Haziran ayının başında kendisiyle bir kapora sözleşmesi yaptık ve kaporalarımızı da hemen ilettik. Konuşurken çok güvenilirmiş gibi davranıyor. Kendisi birkaç gün sonra anlaştığımız eve değil başka bir eve çıkmamız gerektiğini söyledi biz de kendisine güvenmeyerek evi tutmaktan vazgeçtik. O günden beri kaporamızı almaya çalışıyoruz 40 günü geçti hala bekliyoruz. Hepimiz öğrenciyiz verdiğimiz paraya çok ihtiyacımız var fakat karşımızda bir muhatap bile yok. Her gün bugün paranız yatacak diyordu ama yatmadı. Ofisinize gelelim çözelim diyoruz sürekli tadilattayız gibi bahaneler üretiyor! Şimdi de ne telefonları açıyor ne de mesajlara dönüyor. Gerçekten 0 müşteri memnuniyeti 0 güvenilirlik! Şikayetvar'ı kendisine gösterince hepsi çözüldü kardeşim dedi ama bakalım benim şikayetimi çözecek mi!

Kader
20 Temmuz 2024 13:37

Kişinin adı Muhammet S**t lütfen herkes bilinçli olsun bu konuda! Mağdur etmekten daha da öteye geçen bir durum. Kendisi ile muhatap olmak için her yolu denedik ama hala cevap alamıyoruz. Ücret iadesi sonrası şikayet ilanını kaldıracağım!

Kader
21 Temmuz 2024 09:54

Bu 20 temmuzdan bir mesaj. Karşımızda hala bir muhatap yok. Mesajlar okunmuyor bile.

İslam
Benzer Şikayeti Var
9 Ağustos 2024 12:19

İstersen toplu dava açalım diğer arkadaşlar bana ulaşsın

Esform İnşaat Emlak Sözleşmeye Uymayan Firma Ve Kapora Sorunu

22 Mayıs 2025 19:334.633

Sözleşme yapıyorlar ama kendi yaptıkları sözleşmeye uymuyorlar. Bu firmadan Eskişehir'den ya da başka bir şehirden kimse...

3 Yorum