İsmail sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 02:04

Ustalarla uğraşmayalım diye çelik ev, prefabrik ev yaptırdık ama maalesef pişman ettiler. Tamamen bitirmeleri bir seneyi geçti, inkar edemezler. Danışman yetersiz, gerçekten çok kötü. Evin cephesi, çatısı, duruşu, penceresi vs. Biz de haliyle ömrümüzde bir kere ev yaptırıyoruz, tecrübesiz olunca onların dediklerine 'he' dedik. Şimdiki aklım olsa zaten bunlara yaptırmam da; hiç güvenmem, kendim çizerim, birçok malzemeyi de kendim alırım, saçma sapan şeylere boşuna para vermem (duş teknesi vs. Gibi). Ayrıca ilgisizlik ve özensizlik. Malzeme kalitesi her şey fiyasko. Bir de lafta kurumsal firma, bin pişmanım. Ankara'da ev yaptırıyoruz, anlamadığım şey baca yok, yalıtım düzgün değil, elektrik tesisatındaki problem için aradım, ikinci kez geldiler baktılar ama devam ediyor. Çektiğin priz eline geliyor. Vitrifiye çok kalitesiz. Bence verdiğim parayı hak etmedi. Dış cephe boya işçiliği dillere destan. Ahşap desenli olacak diye o kadar ekstra masrafa girdim, her gördüğümde canım sıkılıyor. Yerlerdeki fayansların rezilliğini fotoğraflara koyacağım, web kendim boyasam o kadar akıtmam, akıtsam da silerim. Kısaca, yıllardır hayalini kurduğun ev için bir sürü fedakarlık yap, uğraş, para ver, adamlar yalap şalap yapıp geçsin, iş çıkınca yarım bıraksın, sonra kış oldu. Seneye kaldığı yerden devam etsin. Bu kadar da olmaz!

02 Aralık 2024 02:46

Daha önce detaylı yazdığım şikayet için beni aradılar; birçok konunun geri dönüşü olmayacağı için imkansız kısımlar değil ama mümkün olan ( elektrik arızası boya vs ) gibi sorunları çözeceklerini söylediler. Bende her zamanki gibi güvenerek şikayetimi silmiştim ama üzerinden hayli zaman geçmesine rağmen ne arayan ne de soran oldu. Bende önceki şikayetim gibi detaya girmeyeceğim neresinden tutsan elinde kalan bir sorun, problem dizisi için özet geçeceğim. Aşağıdaki şikayetlerimi önceki sildiğim şikayette tek tek konu konu spesifik olarak açıklamıştım, Her ne kadar faydası olmayacağını bilsemde istenirse tekrar açıklarım. Kalitelidir deyip, bir sürü ekstra maliyete katlanıp, yaptırdığımız çelik ev için. En başından yani proje esnasındaki danışmanlıkla başlayan yetersizlik ya da ilgisizlik, ardından proje bitimindeki gecikmeyle devam eden, akabinde gördüğümüz malzeme kalitesizliği özellikle kapı, pencere vs bununla beraber yapılan işçilikte beceriksizlik ya da umursamama ne derseniz. Çok kötü.   Ankara gibi bir yerde baca yok neymiş baca koymuyorlarmış. Ben bilsem yaptırmazdım geçenki sildiğim şikayetten sonra aradıklarında artık baca koyuyorlarmış Allah razı olsun büyük lütuf lütuf ta ben neden hala bacasız evde oturuyorum benim suçum ne. Boyacılar evi rezil ettiler hala her yerde boya izi var ve çıkmıyor. Elektrikte çalışmayan kendimin de çözemediğim problemleri var. Kapı darlığı malzeme kalitesizliği vs anlatacak çok şey var. Ve danışmanlar gerçekten çok yetersiz. Sonuçta biz her zaman ev yapmıyoruz bazı yerlerde tecrübeleri ile yönlendirmeleri gerekirdi.

07 Ekim 2024 10:17 (Şikayetten 1 gün sonra)
İsmail
İsmail
11 Ocak 2025 23:42

Öncelikle ben bu platforma şikayetimi yazmadan önce defalarca iletişime geçtiğimi ispatlayabilirim. Bir gelişme görmediğim için kendimi bu platformda ifade etme mecburiyeti hissettim. Bu arada bu platformda cevap vermeye tenezzül etmiyorsunuz ama şikayet yazımdan sonra çözüm üretmek ya da özür dilemek yerine avukatınız beni aradı ve şikayetimi silmezsem mahkemeye vereceklerini söyleyerek üzerine bir de tehdide maruz kaldım. Geçen günde yazılı ihbar eve geldi, bende tüketici hakkımı sonuna kadar kullanmaya devam edeceğimi belirtmek isterim.

İlker sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 21:14
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Marka Prefabrik Prefabrik Ev Yapımında Yaşanan Sorunlar

16 Eylül 2023 10:31

İrem Prefabrik & Çelik Yapı Hayal Kırıklığı, Beklentiler Karşılanmadı

08 Ağustos 2024 11:35
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2024 18:43