Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Karaoğlu Cafe (Sultanbeyli)'de Çok Kötü Yemek

20 Eylül 2023 09:42

Sultanbeyli Devlet Hastanesinden çıktık kan aldırdığımız için tansiyonumuz düştü ve hastanenin karşısında Karaoğlu Cafe diye bir yer vardı oraya gidelim dedik neyse pek temiz değildi fakat gidecek takatim kalmadığından ve orada farklı bir yer bulamadığımdan olsun dedim görmemezlikten geldim fakat oturduk yerimize menü istedik menü yok dediler,küçük yer olduğunu düşündüğümden sorun yapmadık eşim tombik biz de pide söyledik söylemeseydik keşke pideler sert ısıtılmaya çalışılmış eski 3 günlük sanki taş gibi tadı tuzu yok kalın hamurlu kötü kokuyor görünüşü zaten sıkıntılı. yemeğe çalıştık içlerinden iyisini seçim kurtarabildiklerimizi bari yiyelim desem de hiçbirini yiyemedik tabağı olduğu gibi bıraktık hesabı ödedik yiyemediğimiz yemeklerin eşim pidelerinizi yiyemedik demesine rağmen bir özür dahi dilemediler.

o parayı da aldılar ben gerçekten helal etmiyorum.sonuçta ben yediğim bir şeyin parasını vermeliyim yemediğim pidenin parasını alması ya da özür dahi dilememesi bir esnafa yakışmadı .eşim derdini anlatıyor aslında kusura bakmayın demeleri gerekirken suratımıza dik dik bakıyordu .ciddi anlamda pideleri sert taş gibi kalın hamurlu sonradan ısıtılmaya çalışılmış ve servis kötü temizlik 5 üzerinden 2 yemekten 5 üzerinden 0 çok kötüydü. Karaoğlu Cafe Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nin çaprazında.

Selahattin

Karaoğlu cafe de yaşadığınız olumsuz deneyim için özür dileriz

Gelin geri ödemesini yapalım

Katina Meyhane İzmir Ege Perla Kötü Hizmet

16 Şubat 2024 08:49
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 12:44
S&F Lounge İlgisiz, Alakasız Tavır Bozuk Yemek