Kainat Eczanesinden Şifalar Sigara Bırakma Macunu Şikayeti

Bahtiyar
21 Ekim 2023 17:2038.353

Bahsedilen ile faydaları Alakası yoktur! Kainat Eczanesi diye bir yerden temin edilen sigarayı bıraktırma macunu hiçbir işe yaramadığı gibi hiçbir faydası da yok ürünün kötü olduğu kesin! Ve Facebook'ta reklam yapıyorlar. Videonun altındaki bütün yorumlar kendi hesaplarına ait.

İsmail
İsmail
28 Ocak 2024 23:15

Merhabalar Bende Facebook'ta Saracoğlu Eczanesi adı altında bir macun satılıyor 500gr 399 TL1 kg 499Tl 2 kg 4 kutu 599 Tl sizin aldığınız Kainat Eczanesi ile aynımıdır bilgi verebilir misiniz. Facebook'ta hiç olumsuz yorum yok ben de şikayet sitesine baktım hiç Saracoğlu Eczanesi adı geçmiyor Hep kainat Eczanesi yorumları çıkıyor yardımcı olabilecek arkadaşlar varımdır i̇lacın adı antbtx

Derya
Derya
29 Kasım 2023 06:44

Buraya girip yorumları okumasaydım dolandırılacaktım Sipariş verdiğim an beni arayıp siparişiniz onaylandı dediler Face yorumlarına baktım herkes çok beğenmiş ama hiç kötü yorum yok diye şüphelendim araştırmaya karar verdim buraya denk geldim

Kainat Eczanesinden Şifalar Sigara Bıraktırma Macunu

Erhan
22 Ekim 2023 21:2737.580

Kainat Eczanesi sigara bıraktırma macunu satın aldım hiçbir işe yaramadı sayfada yapılan yorumlar sahte hesapmış meğer ş...

3 Destek2 Yorum