30 Ağustos 2024 20:44

23.08.2024 tarihinde Kadıköy Clinical isimli işletmede dudak dolgusu yaptırdım. 3 gün ağzımı açamadım aşırı şişti. Normal olduğunu söylediler ama ben ilk defa yaptırmadığım için bu anormal bir durum olduğunu fark ettim. Haplarla dudağım indi ama her yeri mosmor dudağımın rengi gitti ve kan topladı doktor L*le ile her görüşmemde uçuk diyor ama uçuk değil kan sürekli akmaya başladı 3 farklı plastik cerrahisi ile görüştüm steril ve doğru işlem yapılmadığından bu durumda olduğum söylendi. Para iademi istiyorum. Parayla düzelemeyecek kadar kötü ama işinizi yapamıyorsanız hakkınız değil. Yemek yiyemiyorum müşterilerimle maske takıp iletişim kuruyorum. İademi bekliyorum.

Nagihan
Nagihan

Merhaba gamze bende orada yaptırdım Instagram hesabın varsa iletişime geçebilir miyiz

Roza
Roza

Arkadaşlar bende bir ay önce alnıma botoks yaptırdım la... Yaptı ve alnım şişti 15gun sonra aynı çizgi gittim kontrol ama tekrar çizgiler çıktı bir sene sürecek dedi maalesef 15 günde aynı şekilde botoks yapılmamış gibi kırışıklık devam ediyor anlaycaginiz araştırmadan gitmenin ceza

29 Mart 2024 14:53
Dr. Funda Garip Uçar Hatalı Dudak Dolgusu İşlemi!
Irmak sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 08:28