Kaçkar Devlet Hastanesi Kadın Doğum Şikayetim

29 Aralık 2023 12:57

Yaklaşık bir buçuk hafta önce yüksek tansiyon sebebiyle ve erken doğum riskim bulunduğu için kadın doğum bölümüne yatırıldım. Bana sonradan bir takip yapılması gerektiği belirtildi. Kendimi ifade ettim: 'Korkuyorum, takılmasını istemiyorum, ısrar etmeyin. Tansiyonum daha da yükselecek, epilepsi hastasıyım ve kriz geçirebilirim' diyerek tedaviyi reddettim. Bir hemşire tarafından doğmamış kızım üzerinden baskıya maruz kaldım: 'Eğer ölürse sorumlusu biz değiliz, sizinle uğraşamayız' gibi ifadelerle karşılaştım ve zorla bir kağıt imzalamam istendi. O sırada korkudan ağlıyordum ve bacaklarımı zorla tutarak eşyalarımı toplamaya çalıştılar. Buna izin vermedim ve bana 'Sabrım taşmak üzere, senin ellerini ve kollarını bağlamam mı gerekiyor? ' dedi. Bu olaydan sonra kendimi çok kötü hissederek ertesi gün taburcu oldum. Halsiz durumdayken ve psikolojim bozukken ilgili kişileri aradım fakat yardım alamadım. O kişi halen o kurumda çalışmaya devam ediyor. Benim güvencem nerede, bunu açıklar mısınız? Sizin hastaneniz nasıl bir sorumluluk anlayışına sahip? Anlaşılan birçok insan boşuna güvenerek hayatını size emanet ediyor. Bu durum gerçekten çok üzücü.

Bahar
Bahar

Tedaviyi red etmişsiniz bu durumda hastane tabii ki sorumlu olmaz. Tedavi olmak istemiyorsanız hastaneye neden yatış yaptırdınız. Sorun olmak yerine çözüm odaklı olmanız gerekir tansiyon sorununuz var. Memnun değilseniz başka hastaneler var kavga etmek yerine başka yerlere gideceğinizi söyleseniz sorun yaşanmazdı. Bende o hastanede takip yaptırıyorum gayet ilgili ve iyi hizmet vermeye çalışıyorlar kimseden ters bir hareket görmedim, yanlış bir tavır görseydim tekrar o hastaneyi asla tercih etmez başka hastanelere giderdim. Geçmiş olsun

Lotus
Lotus

Merhaba acaba tipini tarif eder misiniz ya da adını biliyor musunuz bence bunu söyleyin ki dikkat edelim biz de böyle bir şeyle karşılaşmadan gerekeni yapalım ben de Ardeşendeyim 34 haftadayım

Şener
Şener

Hafif esmer hafif şişman biraz orta boylu çoğunluk akşamları nöbetçi saçı uzun hepte bağlıyor adı şu anda aklımda değil

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde Yaşanan İlgisizlik Ve İletişim Sorunları Hasta Haklarını Zedeliyor

24 Haziran 2025 13:54
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2023 14:44