Kaan Demir Borsa Ticareti 200 Bin Tl Param Gitti!

Sanem
24 Ekim 2024 13:2137.981

Kaan Demir isimli bir borsacıymış güya, uluslararası bir yarışmada 2. Oldu internette resimleri de var. Buraya kadar tamam hatta günde 3 defa borsa dersi veriyor, sabahtan kaan sonra bir arkadaşı, asistanları da e***. İstediğin borsayı analiz ediyor buraya kadar güzel sonra müthiş bir coin öneriyor, hg extrem denilen bir site yükletiyorlar ve oradan coin almanı öneriyorlar, coinler nedense birtek hg platformunda, %100'de yükseliyor buraya kadar sorun yok her gün ciddi kazanç, hırs yapıyorsun daha fazla yatırıyorsun platforma, fakat çekmeye gelince çekemiyorsun, 200 bin tl'm gitti, engellediler beni dava sürecim başladı.

23 Ekim 2024 22:41

Kaan demir isimli bir borsacı tarafından mağdur edildim, borcası olarak kendisini tanıtan ve İngiltere'de yaşadığını iddia eden kisi uluslararası bir yarışmada 2. Oldu, buraya kadar çok gerçekçi, internette boy boy resimleri mevcut, günde 3 defa ders veriyor, önerdikleri hg extreme diye bir coin sitesinden coinler öneriyor ve en az %20 dediği gibi artıyor, buraya kadar sorun yok fakat iş para çekmeye gelince paramı çekemedim.

Yorumlar(141)

19 Aralık 2024 04:19

Arkadaşlar bende sizin gibi başka telegram grubundan tongaya düştüm ve inandım kimlik bilgileri verdim. Size önerim e devlet üzerinden üzerinize bir şey açılmış mı ona bakın vergi borcu, üzerinize açılan hat vs. Yoksa direk kimlik çalındı diye başvurun kimliğinizi yenileyin kimliği yenileyince seri numarası değişiyor bilginiz olsun. Sonra hangi banka hesabınız varsa kimliğinizi taratın ki üzerinize kredi çekilmesin. Ve emniyete başvurun şikayetçi olun elinizde belge olsun. Kimlik bilgileriyle her şeyi yaparlar başka bir örgütüne bile üye yaparlar Allah korusun.

Fahri
Fahri
14 Aralık 2024 18:25

Merhaba bende nağdurnoldum şikayetçi olduktan sonra paramızı geri alabiliyor muyuz.

Eyup
Eyup
6 Aralık 2024 11:31

Bende mağdurlardan biriyim

Zühtü
Zühtü
27 Kasım 2024 12:54

WhatsApp Grubu kurulduysa beni de dahil eder misiniz? Galiba organize bir işin içine düştük ve birleşmemiz ve delilleri savcılığa vermemiz gerekiyor

Seyfi
Seyfi
18 Kasım 2024 18:52

Ben de mağdurum.

Emirhan
Emirhan
17 Kasım 2024 22:20

Bu arada Türkiye'de yaşıyorlar bu ekip ben bir tane bot hesapla konuştum ve şirket çalışanlarından biri olduğunu itiraf etti!

Yusuf
Yusuf
17 Kasım 2024 07:53

Bende mağdurum

Özkan
Özkan
16 Kasım 2024 14:20

Sinem hanım bende mağdurum iletişime geçebilirsiniz

Feyzi
Feyzi
15 Kasım 2024 20:58

Bende para kaptıranlardanım eğer bir gurup oluşturma gibi bir çalışmanız varsa lütfen benimde dahil ediniz.

Ahmet
Ahmet
15 Kasım 2024 16:27

Bende ilk gönderdikleri paranın dekontu var isterseniz bana ulaşsın dekontu sizle paylaşayım

Fatma
Fatma
15 Kasım 2024 09:54

Arkadaşlar müge anlı ihbar hattına ulaşın ben yazdım oraya. Eğer orada birleşirsek sesimiz duyulabilir belki bazılarımız parasını bile alabilir diğer türlü işlem hızlı ilerlemiyor maalesef

14 Kasım 2024 18:29

Beni de dahil edin lütfen mağdurum

14 Kasım 2024 00:44

Taksimde reklamlar ı varmış burda şube alacakları nı söylüyorlardı

14 Kasım 2024 00:43

Sinem Hanım. Bana ulaşırmısınız lütfen. [email protected]

Haluk
Haluk
10 Kasım 2024 22:58

Şimdi bunlar WhatsApp gruplarında başlıyorlar hiç fark etmediniz mi? Türkçe leri bozuk. Cümleleri saçma sapan kuruyorlar. Saray dili gibi konuluyorlar. 150 kişilik grupta konuşan 15 kişi kendi adamları hep bir prof u övüyorlar yok öyle bir profesör. Ben grubu uyardım hemen engellediler beni gruptan attılar böyle 5 - 6 gruptan atıldım para yatırmadım hiç ama sonuna kadar gittim bir grupta olay kripto yatırımına döndü. Söylenen kriptolar yok başka bir yerde. Daha önce ben yabancı borsada yapmıştım 50 dolar yatırdım 15 gün sonra 200 dolar oldu bu parayı çekebildim. Sonra 5000 dolar yatır dediler 30bin dolar olacak en az. Param yok 200 dolar verebilirim dedim 25 gün sonra 18bin dolar oldu. Sözleşmeli kripto listeleme öncesi alım. Satış için %15 komisyon istediler yaklaşık 2500 dolar tutuyordu. Çok mantıksız geldi göndermedim toplamda 62 dolarımı alabildiler. Unutmayın bedava peynir fare kapanında olur.

10 Kasım 2024 07:43

Merhaba, Aynı durumdan bende muzdaribim. Paramı çekmem için paramdan daha fazla bir rakam hg platformuna yüklemem gerektiğini söylüyor? Bu konuda hangi ne tür girişimler var, ben de katılmak isterim

10 Kasım 2024 01:27

Sayın kullanıcı, merhaba! Nmt resmen piyasaya sürüldü. Ancak, abonelik siparişinizin ödemesini henüz tamamlamadığınız için, proje tarafı sözleşme şartlarına göre bunu bir ihlal olarak değerlendirdi ve Hg platformuna hesabınızdaki işlem ve para çekme fonksiyonlarını kısıtlaması yönünde bilgilendirme yaptı. Hesabınızın normal kullanımını geri yüklemek için, lütfen abonelik tutarının %30’u oranında (1607 dolar) ihlal cezasını en kısa sürede ödeyin

İbrahim
İbrahim
5 Kasım 2024 16:18

Sinem hanim bende kaan demir adi altında paramı kaptırmış ve alamamaktayım. Yaklaşık 700 bin tl kaybım. Kilitlediler hesabi sürekli bir bahanelerle geçiştiriyorlar. Bende sizlerin aikayetlerine katılmak istiyorum iletisim paylaşırsanız

Nuri
Nuri
5 Kasım 2024 12:46

Benim de elimde belgeler var. Bu yarışmada olan yabancı kişilerin isimleri doğru ancak şahıslar onlar değil. İngiltere'deki bir firmanın logosunu kullanıyorlar. Onlarla hiç ilgileri yok. Bunlar adım gibi eminim burada yani Türkiye'deler arkadaşlar. Grup kuruldu ise burada paylaşın. Veya bana numara atın. Konuşalım.

Hamdi
Hamdi
4 Kasım 2024 16:17

Aynı durumdan bende muzdaripim... Bunlardan paramızı nasıl geri alabiliriz.

Tuğba
Tuğba
2 Kasım 2024 23:23

Sinem hanim size nasıl ulaşabilirim

Bilgehan
Bilgehan
1 Kasım 2024 12:42

Paranızı alabildinizmi

Zülal
Zülal
1 Kasım 2024 10:44

Arkadaşlar o kadar çok mağdur var ki başka başka site, program ve isimlerle ama aynı taktikle size önerim kimlik kartlarınızı değiştirmeniz, CİMER'e ve haber kanallarına yazmanız. Bizimkinin ismi de mustafa demirören hepsi internet üzerinden yayın yapıyorlar telefon numaralarının hepsi fek ve kullanılmıyor.

Hakan
Hakan
31 Ekim 2024 18:42

Sinem hanim bende 200 kaybettim hg de nasıl iletişime geçebiliriz

Kaan Demir Borsa Ticareti Borsa Yatırımlarında Mağduru Oldum

31 Ekim 2024 00:049.255

Kaan Demir isimli bir borsacıymış güya, uluslararası bir yarışmada 2. Oldu. İnternette resimleri de var. Buraya kadar ta...

3 Destek4 Yorum

Kaan Demir Borsa Ticareti Yanıltmacası : Kayıp 500 Bin Tl

Gülhan
15 Kasım 2024 18:124.927

Kaan demir isimli bir borsacıymış güya, uluslararası bir yarışmada 2. Oldu. İnternette resimleri de var. Buraya kadar ta...

1 Destek2 Yorum

Kaan Demir Borsa Ticareti Para Çekme Sorunu

Serkan
31 Ekim 2024 17:0421.285

Kaan Demir Borsa Ticaret adı altında sözde coin platformu işleten bir ekip var. Kaan Demir isimli bir borsacı ve ekibi g...

Kaan Demir Borsa Ticareti Para Çekme Sorunu
12 Destek7 Yorum