Kaan Demir Borsa Ticareti Yanıltmacası : Kayıp 500 Bin Tl

15 Kasım 2024 18:12

Kaan demir isimli bir borsacıymış güya, uluslararası bir yarışmada 2. Oldu. İnternette resimleri de var. Buraya kadar tamam, hatta günde 3 defa borsa dersi veriyor, sabahtan kaan sonra bir arkadaşı, asistanları da eşlik ediyor. İstediğin borsayı analiz ediyor.

Buraya kadar güzel, sonra müthiş bir coin öneriyor, hg extrem denilen bir site yükletiyorlar ve oradan coin almanı öneriyorlar. Coinler nedense bir tek hg platformunda, %100'de yükseliyor. Buraya kadar sorun yok, her gün ciddi kazanç, hırs yapıyorsun, daha fazla yatırıyorsun platforma. Fakat çekmeye gelince çekemiyorsun, 500 bin tl'm gitti, dava sürecim başladı.

16 Kasım 2024 09:17

hg adı altında bir uygulama ile fon aldıyorum deyip paramı aldı şimdi paramı alamıyorum böyle 100000 kişiyi belku daha bile fazla 500000 TL gitti şikayetçiyim önce video ekonomi anlattı Amerika'da yarışma katildim oylama yapın birinci olayım dedi ondan sonra sukadar para yatırın paranız 2 3 kati olacak deyip paramı şimdi de çekemiyorum

Emirhan
Emirhan

Bir yıl geçmiş aradan böyle mağdur olan bir sürü insan var maalesef savcılık karar açıklandı mı bilgi verir misiniz lütfen geçmiş olsun hepimize

Yıldırım
Yıldırım

Ekrem Turan borsa analiz gurubundan da ben çarpıldım. 20000 TL aynı şekilde gitti.

31 Ekim 2024 00:04
Sanem sonuçtan hiç memnun değil

Kaan Demir Borsa Ticareti 200 Bin Tl Param Gitti!

24 Ekim 2024 13:21

Kaan Demir Borsa Ticareti Para Çekme Sorunu