Kaan Çapa Çapa Makinesi Performans Problemi

21 Nisan 2024 14:32

Kaan marka 26s3 model çapa makinesi satın aldım. Evet, makine çalışıyor; ancak vitese aldığımda ilerlemiyor ve hafif giderken de toprağı eşelemiyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Makineyi sıfır aldım, ancak toprağa saplanıp kalmakta ve gaz verdiğimde bile son hızda hareket etmiyor. Sağa veya sola çevirdiğimde dönecek gibi oluyor ancak yine duruyor. Makine arızalı geldi ve hiç toprağı eşeleyemedim.

25 Nisan 2024 10:39 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi aldık, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüz. Yaşanan durumu memnuniyete dönüştürmek için ilettiğiniz konuyu hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla. KAAN Tarım Makineleri.

Serkan
25 Nisan 2024 10:43

Sorununu tamirciye götürüp yaptırdım ama başka sorun daha çıktı ilk sorun gaz ayarı olmadığı için ayar yapıldı ama simdi sorun farklı çalıştırdıktan sonra en alttan keçeden yağ kaçırmaya başladı

Kaan Çapa Mak. Geri Vites Sorunu

Kaan Çapa Makinesi Çapa Yaparken Gitmiyor

23 Mart 2024 23:42
Recep sonuçtan çok memnun

24 Nisan 12:06
"Şikayetimi bildirdikten sonra hata kabullenerek ilgili parçalar ücretsiz olarak gönderildi. Firmaya ulaşmak zor oldu ama sonuçta sorun giderildi. Teşekkürler"