Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hayal Kırıklığı: Just English İzmit Şubesinin Aldatıcı Vaatleri

27 Ekim 2024 11:23

Just English İzmit şubesinde 2024 ocak ayında türlü türlü vaat ve yalanlara kanarak 3+1 almanca eğitim paketi aldım. Sürekli kur açıldığını söyledikleri halde defalarca arayıp kuruma gitmemize rağmen sadece iki kur açabildiler. Yuz yüze aldığım paketi online a çevirdiler. Dersler Youtube.com üzerinden işlendi. Başka şubeye kaydımı alabileceğimi söylemelerine rağmen Kadıköy şubesine geçmek istediğimi söylediğimde bunun için ekstra ücret çıkabileceğini söylediler. En sonunda yuz yüze egitim alamadığım için online eğitime devam etmek istediğimi söyledim. Ağustos ayıda 30 eylülde açılacağını söyledikleri için bekledim. Bir aydır defalarca arıyorum her defasında ertelendi diyorlar. Ne zaman açılacağını da bilmiyorum. Önünüzdeki hafta Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Kesinlikle hedefi ve hayali olanlar bu kuruma bulaşmasın. Ben yaklaşık 40 bin tl ödedim hara olsun. Zaten Youtube.com dan öğrendim ne öğrendiysem. Siz de 40 bin TL'ye özel hoca tutsanız 1 yılda c1 olursunuz.

30 Ekim 2024 14:42 (Şikayetten 3 gün sonra)
Hatice
Hatice
01 Kasım 2024 17:20

Şikayetlerim için mail adresi veriliyor çözüm bulmak için ancak attığım maillere geri dönüş yapılmıyor.

Just English (İzmit) Pişmanlıktır. Mağdur Olmak İsteyen Buraya Gitsin

11 Mart 2024 12:53
Mervee sonuçtan hiç memnun değil

Just English Bakırköy Şubesi'nde Ek Ücret Talebi Ve Sözleşme Sorunları

26 Eylül 2024 20:43
Just English Bakırköy Şubesi'nde Ek Ücret Talebi Ve Sözleşme Sorunları

Just English Şubelerinde Profesyonellik Ve İletişim Sorunu

18 Haziran 2025 23:52
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Just English Şeffaf Olmayan Fiyatlandırma Nedeniyle Yaşanan Hayal Kırıklığı!

05 Temmuz 2025 21:22