Hayal Kırıklığı: Just English İzmit Şubesinin Aldatıcı Vaatleri

27 Ekim 2024 11:237.180

Just English İzmit şubesinde 2024 ocak ayında türlü türlü vaat ve yalanlara kanarak 3+1 almanca eğitim paketi aldım. Sürekli kur açıldığını söyledikleri halde defalarca arayıp kuruma gitmemize rağmen sadece iki kur açabildiler. Yuz yüze aldığım paketi online a çevirdiler. Dersler Youtube.com üzerinden işlendi. Başka şubeye kaydımı alabileceğimi söylemelerine rağmen Kadıköy şubesine geçmek istediğimi söylediğimde bunun için ekstra ücret çıkabileceğini söylediler. En sonunda yuz yüze egitim alamadığım için online eğitime devam etmek istediğimi söyledim. Ağustos ayıda 30 eylülde açılacağını söyledikleri için bekledim. Bir aydır defalarca arıyorum her defasında ertelendi diyorlar. Ne zaman açılacağını da bilmiyorum. Önünüzdeki hafta Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Kesinlikle hedefi ve hayali olanlar bu kuruma bulaşmasın. Ben yaklaşık 40 bin tl ödedim hara olsun. Zaten Youtube.com dan öğrendim ne öğrendiysem. Siz de 40 bin TL'ye özel hoca tutsanız 1 yılda c1 olursunuz.

30 Ekim 2024 14:42 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Kullanıcı, İlgili şikayetiniz ile ilgili bize ulaşmanız halinde şikayetiniz titizlikle incelenecek ve size en geç 3 iş günü içerisinde dönüş yapılacaktır. Tarafınıza dönüş sağlanarak şikayetlerinizin çözüme kavuşturulabilmesi için bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir. Başvurularınız doğrultusunda sizinle iletişim kurabilmemiz için ihtiyacımız olan iletişim bilgilerinizi "Şikayetvar.com" KVKK hükümleri gereğince paylaşmamaktadır. Bu sebeple, yukarıda da bilgileri yazılı olan mail adresimizden Firmamızla iletişim sağlayabilirsiniz. "Şikayetvar.com" gibi platformlardan yapmış olduğunuz başvurularınız incelemeye alınmamaktadır. Size her konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyar, markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

Hatice
1 Kasım 2024 17:20

Şikayetlerim için mail adresi veriliyor çözüm bulmak için ancak attığım maillere geri dönüş yapılmıyor.

Just English Şubelerinde Profesyonellik Ve İletişim Sorunu

18 Haziran 2025 23:525.386

Just English e 3 arkadaş almanca kursuna kaydolduk. Uzun bir süre denk gelip ders almadık sonunda ben tek almaya karar v...

Öne ÇıkanKonular