Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 13:55

Ermel Çengelköy Jotun bayisinden 10 kg 2 adet boya aldık. Ancak bu boya hatalı üretimdi ve duvara vurduğumuzda kimyasal erimemiş kum gibi bir görüntü oluştu. Duvarlar zımpara gibi oldu. Ermel firmasının satış sorumlusu E** Hanım ise ilgilenir gibi yapıp bizi baştan savdı. 10 gün boyunca bekletildik ve durumu anlattığımızda herhangi bir geri dönüş alamadık. En azından yevmiyelerimizi verirler diye umut ediyoruz. Ancak firma her şeyi yaparak bunu da yapmamak için çabalıyor. Jotun ve Ermel firmasından geri dönüş bekliyoruz.

22 Eylül 2023 07:55

Aldığım ürün hatalı çıktığı halde şikayetimi belirttim firmaya size geri döneceğiz deyip asla ilgisiz umursamaz davranıyorlar 1 aydan fazla oldu 1 kere sekreter kız aradı bu kadar ilgisizlik jotun firmasına olmadı ben iyi bir müşteriydim ama küstürdü

05 Eylül 2023 13:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz, şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Konuyu Teknik Servisimize yönlendirdik. En kısa zamanda sizinle iletişime geçilecektir.

09 Eylül 2023 14:31

Benimle iletişime geçtiniz geri dönüş bu kadar mı uzun olur jotun firması daha profesyonel olmayı hak ediyor yani beni küstürmek için ne gerekiyorsa yapıyorsunuz bir daha jotun boya almamaya yemin ettireceksiniz en sonunda iletişime geçin artık 4 gün oldu

22 Eylül 2023 08:00
Jotun Boya Ermel Çengelköy Bayisi'nden Aldığımız Hatalı Üretim Boya

Yazıklar olsun size jotun boya ne aldırırım ne alırım artık ucuz şirket gibisiniz ilgisizlik umursamazlık had safhada yazık ben iyi bir boya ustasıyım hem Çengelköy hem de bereçteki firmanızdan ne alışverişler yaptım bu kadar umursamazlık size yakışmıyor yazık

Jotun Boya Dış Cephe Boya Kabarması

30 Ekim 2023 01:53
Jotun Boya Dış Cephe Boya Kabarması

11 Mayıs 2024 22:29
Jotun Boya Pişmanlıktır, Bir De Dünya Markası Olacaklar!
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2024 20:27

Aldığım Boya Rengi Beklediğim Gibi Çıkmadı, Mağdur Oldum

03 Ağustos 2025 12:06
Fatih sonuçtan çok memnun

26 Haziran 2023 14:42
"500 lira fazladan ödediğim parayı geri aldım. Dyo bölge müdürlüğünden Yaşar Bey'in ziyareti ve çabası için teşekkür ederim."