Çağrı sonuçtan çok memnun

Jogo Athletic Müşteri Hizmetleri Hizmet Etmiyor

12 Ağustos 2024 23:43
Çağrı'nın Teşekkür Mesajı
“Markaya teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.”

Jogo Athletic'ten Temmuz ayına girmeden sipariş verdik. 1 haftaki halısaha maçımıza formaları yetiştirmelerini rica ettim ve kadromuzun harici bir arkadaşımıza daha sipariş verdik WhatsApp üzerinden sağ olsunlar yetiştirdiler. Gidip teslim aldık lakin sonradan eklediğimiz forma siparişi ve bir ürün eksikti. Bir ay süresince öteleyip öteleyip formayı üretmediler. Daha sonra üretilmediğini (1 ay sonra) öğrendim ve akabinde ücret iadesi istedim. İade edileceğini söylediler bir hafta geçti o hafta içinde cuma günleri iade olduğu söylendi. Cuma günü de geçti beni birine yönlendirdiler. Ücret iadesi ve bir hediye vermek istediklerini söyleseler de günlerdir hala hediyeyi geçtim ücret iademi bekliyorum. Formaları kaliteli gerçekten baskısı vb. Hakkını veriyorlar markayı kötülemek de istemiyorum lakin böyle kötü bir iletişimsizlik görmedim. Lütfen artık iademi gerçekleştirin.

Çağrı
Çağrı
13 Ağustos 2024 14:32

Markaya teşekkür ederim. Sorunum çözüldü.

Ozan sonuçtan çok memnun

22 Eylül 2025 19:14
"Biraz zor hatta geç olsa da burak bey aradı ve ilgilendi. Ürünlerim geldi. Teşekkür ederim."
Eksik Ürünler Teslim Edildi, Mağduriyetim Giderilmiyor
Mehmet sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2024 16:15
"Merhaba şikayetimden kısa bir süre sonra dönüş yaptılar. Sistemsel bir hata olduğunu belirtip iade işlemlerini başlattılar ve bir hediye göndermek istediler ne kadar gerek olmadığını söylesem de Burak bey her yazışmamızda ısrarcı oldu teşekkür ederim"

15 Ekim 2024 12:37