Jobs Across The World Göçmenlik Başvurusu Hizmetleri Hakkında Tarafsız Bir İnceleme

05 Mayıs 2024 15:23

Jobs across the World sadece yalan ve umut tacirliği yapıyor. Instagram üzerinden Kanada göçmenliği için yaptığım başvuru sonucu tanıştım ve maalesef söyledikleri hiçbir şeyi gerçekleştirmediler. Yaklaşık bir ay süren karşılıklı görüşmelerden sonra istedikleri ödemeleri (ciddi miktarda) yaptıktan sonra kendilerine ulaşmak mümkün olmadı. Başvurunun yapıldığına dair de hiçbir bilgim yok maalesef. Yaptıkları iş sadece yalan ve umut tacirliği.

Arslan
Arslan
11 Temmuz 2024 20:38

Arkadaşlar ben Arslan şikayet sahibi. Ben biraz uzun uğraştım ama paramın hepsini geri aldım. Yaklaşık 50 gün sürdü. Önce bankamı arayıp para yatırma işleminin iptalini istedim. (Kredi kartı ekstrelerini ödemiştim.) Böylelikle banka şirkete durumu bildiriyor. Sonra Jobs across the World şirketine mail attım durumu detaylıca anlattım. 1 hafta sonra paranın bir kısmı geldi. Birkaç gün sonra İngiltere adalet Bakanlığına ve Manchaster başsavcılığına şikayet ve suç duyurusu içeren duru anlatan birer mail attım. Ödediğim dekontları ekledim. Yaklaşık 10 gün sonra 1-2 gün arayla üç parça halinde paramın tamamını ödediler. Denemek isterseniz. Allah kolaylık versin ve yardımcınız olsun.

Ali
Ali

Arslan bey işlemi nasıl yaptınız detaylı anlatır mısınız

Mustafa sonuçtan çok memnun

19 Mayıs 2024 00:13
"Teşekkürler"

Usafıs  Ücret İadesi Ve Gerekli Açıklamaları Yapmıyor!

Selim
12 Ağustos 2024 14:09
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Kanada Göçmenlik Başvurusunda Yaşadığım Şüpheli Deneyim Ve İade Talebim

11 Nisan 2025 22:30