Usafıs  Ücret İadesi Ve Gerekli Açıklamaları Yapmıyor!

Selim
12 Ağustos 2024 14:09

Pr canadiense (prcanadiense.com) sayfasından Express Entry ile Kanada'ya göç programı için ailecek (2 yetişkin 2 çocuk) başvuruda bulundum. İmmigration Center Ofisi diye arayan 2129450879 numaralı M** Hanım ile ilk başvuruyu yaptık ve Kanada'dan aradılar. Asıl başvuru sahibi benim ve işlemler benim üzerimden ilerledi, bizlerden öncelikle 400$ başvuru ücreti alındı. Bütün şartlar için uygun olduğumuz iletildi ve ücretlerin adım adım alınacağı söylendi ancak toplam ücreti bir türlü söylemediler. Galway Akademi'den gereksiz ve alakasız Linkedin, business, crypto vb. 14 adet kurs aldırttılar ve son ödeme, son ödeme diye diye bizden 21.400$ kadar toplam ücret alındı. Bu adımlar 1000$ ve 1500$ gibi meblağlar ile devam etti. Bu ücretlerin vize ödemeleri, dosya kapanış ücretleri, sertifika ücretleri olduğunu iletip durdular ama ortada şu ana kadar hiçbir resmi evrak yok. Jobs Across The World (jobsacrosstheworld.net) adı altında bir siteye üye yaptırıp buraya da yaklaşık 1500$ gibi ücret aldılar ve bu siteden 1 gram fayda görmedim, hiç düzgün bir iş ilanı ya da buna benzer bir şey gelmedi yani para çöpe gitti. Hayallerinizle oynayarak resmen son ödeme son ödeme, bilmem bu aşama mecburi olması gerekiyor, sonra karşımıza çıkacak diye diye kaç tane danışman firmanın sayfasına yönlendirip hepsine para istiyorlar ve yüksek meblağlar dediğim gibi 21400$'ı buldu. Yatırdığımız paralar boşa gitmesin deyip deyip bu duruma geldik. Başta bize en fazla 7 ile 12000$ tutar en fazla dediler ama biz ödeme yaptıkça onlar daha fazla ödeme çıkardı. Burada S***A**** ile sürekli görüşmelerimiz oldu ancak kendisi dahi daha sonra söylediklerini yalanladı diyebilirim. B***D***  galiba ilk kademe yöneticisi ancak ondan da ne detaylı bir bilgi alabildim ne de bana dosyamı bari gönderin resmi bir işlem yaptığınızı kanıtlayın dedim onu da göndermediler ve herhangi bir cevap yok. B***Hanım galiba Canadian Visa Expert çalışanı çünkü mailleri '[email protected]' şeklinde yani anlayacağınız 10 tane danışmanlık firması birlikte çalışarak birbirlerine para yediriyorlar. Son aşama son ödeme vize başvurusu diyerek yapılan son ödemede yine farklı bir danışmanlık firması usafis.org USAFIS'a ait sayfaya yönlendirdiler. Artık bir güvenim kalmadığı için süreç iptali ve para iadesi istedim ancak sadece 4700$'lik bir iade yaptılar ve hala hiçbir net bir cevap alamıyorum. natively.com ve immigration solutions isimlerini ücret alımlarında kullanıyorlar. 1 aydır sadece detaylı bir bilgi dahi alamıyorum.

profile profile

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Kanada Göçmenlik Başvurusunda Yaşadığım Şüpheli Deneyim Ve İade Talebim

11 Nisan 2025 22:30
Kanada Göçmenlik Başvurusunda Yaşadığım Şüpheli Deneyim Ve İade Talebim
kanada-gocmenlik-basvurusunda-yasadigim-supheli-deneyim-ve-iade-talebim-3.docx
kanada-gocmenlik-basvurusunda-yasadigim-supheli-deneyim-ve-iade-talebim-1.pdf
Mahsum sonuçtan hiç memnun değil

Usafıs Green Card Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklığı

Mahsum
24 Mart 2025 21:02
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Global Vizyon Yurtdışı Eğitim Pişmanlığı

09 Ağustos 2023 18:09