jigolositesi.com.tr Haksız Üyelik Tehdidi Ve Mağduriyetim

18 Nisan 2024 16:51

Bugün özel bir numaradan aranarak tehdit edildim. Bana, jigolo sitesine üye olduğum ve iptal işleminin gerçekleşmesi için para ödemem gerektiği söylendi. Aksi takdirde büyük bir para cezası ile karşı karşıya kalacağım tehdidinde bulunuldu. Ancak benim bu konuyla hiçbir alakam yok. Aldığım mesajda şu ifadeler yer alıyordu: 'yasal uyarı: sayın üye, adınıza açılmış olan üyeliğin iptali sağlanmadığı için hakkınızda hukuki işlem başlatılmıştır. İkametgahınıza 24.750 TL cayma bedeli tebliğ zarfı çıkışı yapılmıştır. Dosya kapama ücreti 1.750 TL'dir.' mesaj, b014 054*****76 94 numarasından geldi. Dolandırıcı olup olmadığı konusunda güvenemedim ve bu durumdan dolayı endişeliyim. Konuyla ilgili hiçbir bilgim bulunmamaktadır. Yardımcı olabilir misiniz?

Ali
Ali

Hiçbir şey olmaz. Merak etmeyim öç lari bana da aynı. Şeylerden dolayı konuştular. Bende. Telefonunuzu açık. Tutun karakola gidip oradan arayacağım. Sizi dedim onlarda. Ne diyeceksin. Ben böyle böyle yaptimmi diyeceksin diye söylediler bende ewet dedim. Sinirlendi kadın haha. Yani diyeceğim su. Ki. Yasal olmayan bir şeyin davası. Olmaz içiniz rahat. Olsun

Bayram
Bayram

Aradılar beni bugün bana da aynısını yaptılar Peki siz ne yaptınız

Serkan
Serkan