Şafak sonuçtan hiç memnun değil

JBL Uygulamasında Kulaklık Ayarları Açılmıyor

23 Mart 2024 22:43

JBL Tune520t kulaklık için JBL headphones uygulamasını yükledim. Bağlantı yapmama rağmen uygulamada kulaklık ayarları açılmıyor... Bluetooth ayarları ve bağlantısı tamam. İlk uygulamayı yüklediğimde kulaklık ayarları açıldı fakat sonrasında uygulama içerisindeki update yaptıktan sonra kulaklık ayarları açılmamaya başladı. Destek istiyorum.

24 Mart 2024 09:11 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

24 Mart 2024 23:11

Müşteri hizmetleri ertesi gün aradı ancak probleme çözüm bulmadılar. Son güncelleme yazılımının bu duruma neden olduğunu ve bu durumu JBL e ilettiklerini söylediler. Problemin nedenini biz de biliyoruz. Önemli olan problemi teknik servis olarak çözebilmek. Çözüm var mı? Yok...!

24 Mart 2024 23:14

Aylardır bu durumdan kaynaklanan şikayetler mevcut. Fakat aylardır JBL buna çözüm bulmamış. Kullanıcılarını mağdur etmiş. Bakalım daha ne kadar sürecek bu süreç!

Mahmut sonuçtan çok memnun

Mahmut