İzvet Veteriner Kliniği Veteriner Kliniğinde Yaşanan Büyük İhmalkarlık Ve Hayati Tehlike

20 Haziran 2024 13:48

31 Mayıs 2024 tarihinde British kedimizi kısırlaştırmak için İzvet'e götürdük. Kan testleri, karaciğer ve böbrek enzimleri ölçüldü. Karaciğerinde yağlanma olduğu, ancak bunun normal olduğu söylendi. Kedimiz kısırlaştırıldı. Kısırlaştırmadan 3 gün sonra kedimizin sağ patisi tutmamaya başladı. Tekrar götürdük, film çekildi, çatlak olduğu söylendi. T***** Bey, 1800 TL para ödedik, devam ederse ayağını sararız dedi. Aradan 3 gün geçti, ayağını kullanamamaya devam etti. Kedimiz ve genel durumu kötüleşti. Bu sefer başka veterinerlerden fikir aldık ve ayağın kesinlikle çatlak olmadığı, nörolojik bir sıkıntısı olduğu söylendi. Genel durumu da kötüleştiği için kalbine ve karaciğerine tekrar testlerle başka bir veterinerde bakıldı. Karaciğer değerleri 300'ün üzerine çıkmış, kalbinde sıkıntı var, hiç kalkmadan yatıyor. İzvet'ten kısırlaştırma öncesi karaciğer değerlerini görmek için istedim. Değeri normal aralığın çok daha üstünde. Yani karaciğer enzimleri yüksekken ameliyat etmişler. Bu süreçte İzvet bir kez bile aramadı, hasta takibi ve doğru bilgilendirme diye bir durum söz konusu değil. 31 Mayıs'tan beri kedimizi başka bir veterinerde her gün tedaviye götürüyoruz, harcadığımız paraları saymıyorum bile. İçlerinde hayvan sevgisi olduğunu düşünmüyorum. Durumu anlatan düzgün dille yazılmış bir mesaj attım, ne telefonla ne mesajla dönüş yapmadılar. Kedimizi gözümüzü açıp başka yere götürmesek şimdiye kadar çoktan ölmüştü. Daha bir filmi doğru okuyamayan yılların hekiminden bahsediyoruz. Böyle ticarethanelere asla hayvanlarınızı emanet etmeyin. Ortada bir hata olsun olmasın, ameliyat ettiğiniz bir canı merak edip sorarsınız, takip edersiniz. Bunun vicdan ve merhamet duygusuna sahip olmakla ilgisi olduğunu düşünüyorum, hekim olmakla ilgili değil. Böyle işletmelere ne canınızı emanet edin ne de para kazandırın. Bizden aldıkları paranın tek kuruşunu dahi helal etmiyorum kendilerine. Az daha bebeğimiz gibi sevdiğimiz kedimizi kaybediyorduk.

Serap sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 22:38

27 Kasım 2024 15:35
Yanlış Teşhis Ve Gereksiz Tedavi İle Mağduriyet
Habibe sonuçtan hiç memnun değil

Limon Veteriner Kliniği Yanlış Test Sonuçları Nedeniyle Kedimizin Sağlığı Ve Psikolojisi Bozuldu

10 Eylül 2025 23:55
Güneş sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 04:26