Serap sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 22:38

Üstte görünmesi için 5 yıldız veriyorum. Gerçek puanım sıfır. 20.08.2023 tarihinde kedime kısırlaştırma operasyonu yaptılar. 4.250₺ ameliyat ücreti, 550₺ hemogram ücreti olmak üzere toplam 4.800₺ gibi bir fahiş fiyat ödedim. Operasyon sonrası kedimi karnından uzunca bir kesik açarak (belki 5-7 cm arası vardır fotoğraflarda görebilirsiniz) ameliyat ettiklerini gördüm. Kedimin üzerine gazlı bez dikilmişti. 1 hafta sonra pansuman dikişlerinin (gazlı bez dikişlerinin) alınacağını akabinde 3-4 gün sonra da ameliyat dikişlerinin alınacağı söylendi. Kedim tam 10 gün boyunlukla gezmek zorunda kaldı, psikolojisi bozuldu. 7. Günde pansuman dikişlerini aldırmaya gittiğimde bir şişlik olduğunu fıtık olmasından korktuğumu dile getirdim. Ameliyatı yapan kişi, muayene ettiğinde fıtıktan şüphelenmediğini fıtık olsa bastırıldığında şişliğin içeri kaçacağını ama böyle bir durum olmadığını belirtti. Ultrasonla bile kontrol etmedi. Kedimin hareketli bir kedi olduğu ve dikişlerine zarar verdiği söylendi. Bu yüzden ameliyat dikişleri de aynı gün alındı. İlgili kişi dikişlerinin açılacağını düşündüğünü söyledi ve ameliyatlı bölgeyi uyuşturmadan bölgeye iki adet zımba (stapler) attı. Bir krem yazdı gönderdi. Şişlik inmeyince başka bir veterinere götürdük. Tecrübeli veteriner şişliğe dokunur dokunmaz fıtık olabileceğini söyledi, röntgen çekerek de fıtık olduğunu teyit etti. Şimdi tekrar ameliyat olacak. Önceden sağlıklı bir kedim vardı. Şimdi mutsuz ve hasta bir kedim var. Ona hiç istemeden bunca acıyı yaşattığımız için çok üzgünüm. Sırf ona bakabilmek için 1 hafta Home ofis çalıştım. Kedimi bir daha asla onlara emanet etmem. Maddi manevi çok kayıp yaşadık. Durumu telafi etmek adına bir şey yapmadılar. Aynı durumu hiçbir Can’ın yaşamasını asla istemiyoruz.

28 Eylül 2023 07:41

Fiona Hayvan Hastanesi'nin, yanlış operasyonu sonucu kedim fıtık oldu. Google yorumlarına deneyimlerimizi yazdık diye hiç tanımadığımız insanlara, kardeşimin güzellik salonunu kötületmek üzere yorum ve puanlama yaptırdılar. 5 yıldız olan puanını 3'lere düşürdüler. 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu (smk), Marka hakkına saldırı fiilleri neticesinde tüketiciler nezdinde oluşturduğu saygınlık, güven duygusu, müşterilerin markaya olan rağbetinin azalması ve itibar kaybı nedeniyle haklarında işlem başlatacağız. Gerçek dışı yorum yapan kişiler hakkında tek tek işlem başlatılacaktır hiçbir zaman bizden hizmet almadılar. Fiona bize verdiği maddi manevi zararı telafi etmek bir yana dursun, bir de işletmemizi karalamaya yönelik eylemlerde bulunmuştur. Şikayetçiyiz.

28 Eylül 2023 07:39

Fatma
Fatma

Fahiş dediğiniz fiyat sabit asgari fiyattır veteriner hekimleri odasınca belirlenen kısırlaştırma ücreti istenmiş bu neden zorunuza gidiyor anlamadım fiyat listesi herkese açıktır ve taban fiyattır, altına inilmesi yasaktır. Fiyatta algı yaratmak yerine düzgün şikayet açabilirsin

Elif
Elif

Canının derdine düşmüş siz ne derdindesiniz? O kadar şey yazmış etmiş, sizin neden zorunuza gitti peki? Aç kalmış veterinerlerden biri olma olasılığınız ya da yakını olma ihtimalinin yüksek gibi. Fiyatlarda fahiş tabi bir de üstünden ne kadar zaman geçmiş

Nergis
Nergis

Bence dava açın bu nasıl bir sorumsuzluk? Açmışlar dikmişler resmen yavruyu oyuncak etmişler kendine ya sizin yerinizde olsam gider başlarına yıkarım orayı bir de bize saldırıyorlar diyorlar sen işini düzgün yap kimse saldırmaz! Nasıl masum masum bakıyor ya yavrum benim ya 😢😭

Serap
Serap

Desteğiniz için teşekkürler Nergis hanım. Dava boyutuna belki taşırım. Ama birkaç yere daha şikayet edeceğim kesin. Özür dahi dilemediler. Durumu ne, nasıl oldu diye arayıp sormadılar bile, umurlarında değil.

Patipaty Pet Veteriner Kliniği Pişmanlığı

24 Mart 2025 11:41
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Topkapı Fatih Veteriner Dişi Kedimi Kısırlaştırma

18 Aralık 2023 12:41