06 Aralık 2023 14:01

Sattıkları ürün tamamen kopya. İnsanların tasarımlarını emeklerini alıp kendilerininmiş gibi satıyorlar. Pazarlama taktikleri, reelsleri, internet siteleri bile aynı. Kaynak kodu çalıp düzeltebildikleri kadar Türkçe'ye çevirip utanmadan satışa sunmuşlar. Bir de öğrencileri hedef alarak görece saf bir kitle üzerinden iyimser şekilde para kırmaya çalışıyorlar, nefret ettim. Hadi tasarımı almaya utanmadınız, sizin olduğunu iddia edip millete satmaya da mı utanmadınız? Tasarımcıya mail yoluyla ulaştım, kendisinin izni olmadığını ve durumla ilgileneceğini söyledi. Yakın zamanda telif hakları ile kapanır, alıp da paranızı yakmamışsınızdır umarım. Foyalarının kısa sürede ortaya çıkmasını, yan gelip yatarak kimsenin emeği üzerinden para kazanamamalarını temenni ederim

profile profile

Ali
Ali

Ne kadar sinirlenmişsin güzel kardeşim benim insanları mağdur edeceğini bilmem ne yapacağını yok işte ürünü elimizden alırlar paramızı yakarlar yorumunu okudum merak ettim araştırma içine girdim sonra öncelikle şunu öğrendim. Notion'da üretilen bir template i ne kadar almak isteseler de geri alamazlar yani ürün hakkında hiçbir fikrin yok, ikinci olarak da telif kapsamına girmeyen bir ürün hakkında bunu yazmışsın. Son olarak eklemek istediğim ben bu şirketin bir de yabancı hesabı olduğunu fark ettim ve açılalı da bayağı olmuş fiyat olarak 4 de 1 ine Türkiye'de satıyorlar bir de masum öğrencileri hedef aldığını söylemişsin gerçekten şaşırtıcı geldi okuduklarım. Son olarak da aşağı eklediğim fotoğrafa bakabilirsin girdim politikalarına baktım aynı şirkete ait.

iztiocom-urunun-alinti-olmasi-1.jpg
Can
Can

Güvenir mi yani

17 Eylül 2024 19:08
İthalcom.com Yanıltıcı Ürün Ve Kötü Hizmet Deneyimi
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arya Halı Sarayı (Safranpark Avm) Tutarsız Fiyat Veriliyor

01 Nisan 2024 18:59