İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Doktor İlgisizliği

Hazan
24 Ağustos 2023 16:564.643

Bu ülkede doktorların genel sorunu fazla EGO balonu olmaları. Anladık sistemden de aldığınız ücretten de memnun değilsiniz ama bunun da sorumlusu bir değiliz, hepimiz aynı dertten muzdaribiz.

Sevgili dahiliye doktorundan beni gastroenteroloji bölümüne yönlendirmesini istediğim ve şikayetlerimden dolayı kan da almasını istediğim için suçlu kaprisli ve bilgisiz damgası yedim. Demediğini bırakmadı. Onun işi kan almak değilmiş aile hekimine gitseymişim.

O zaman sabahtan akşama kadar yatın bedava maaş alın. Saçmalık! Bir de kalkıp Kanada da böyle değil diyor biliyor musunuz? Diye ses yükseltiyor. Randevu alabilmek için çok beklediğimi söylüyorum yalan söylemekle suçluyor. Resmen empatiden yoksun EGO çuvalıydı.

Altüstü kan aldıracaksın kendin de almıyorsun bu neyin tafrası. Belli ki işinden ve hayatından memnun değil çalışmasın o zaman sırf dr. Olduğu için önüne geleni azarlayamaz. Tıp okuyan herkese kalite kontrol yapılmalı.

1 Destek

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi İhmalkarlık Ve İlgisizlik

Ecemm
10 Ağustos 2023 21:074.325

Bugün 10: 30 civarlarında dahiliye doktorunda ******adlı kişiye randevum vardı. Daha önce yaptırmış olduğum kan testi de...

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Doktordan Şikayetçiyim

Yüsra
25 Ağustos 2023 13:5014.160

*** doktoruna gittim, hamileyim ve özel bir hastanede kan ve idrar testi istediler. Ben de pahalı olduğu için yaptıramad...

1 Yorum

İlhan Varank Hastanesi Hastanede İyi Ve Kötü Doktor Deneyimi

Gurbet
12 Mart 2025 02:518.282

Bugün annemin kalp krizi şüphesiyle hastaneye gittik. Allah var sıra beklemeden hemen muayene edildi. EKG, akciğer filmi...

İzmir Katip Çelebi Hastanesi Sekreterlerin Tavrı Çok Kötü!

İzmir KatipÇelebi Hastanesi Sekreterlerin Tavrı Çok Kötü!

Özgül
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yeşilyurt Yerleşkesi Mağduru!

İzmir KatipÇelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yeşilyurt Yerleşkesi Mağduru!

Halil

Öne ÇıkanKonular