Hüseyin sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2024 07:12
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Verilen saglık kurulu tarihinde gelmemi ve sorun olmayacağı söylendi, teşekkürler”

31/10/2024 tarihinde, yani randevu gününde, heyet raporu için İzmir Şehir Hastanesi'ne geldim. Sekreterlikten kaydımı yaptırarak formu doldurdum ve bütün polikliniklerde doktorlara muayene oldum. 7 poliklinik olması sebebiyle yetiştiremeyerek 01/11/2024 tarihinde evrakları ikinci gün sekretere teslim ettim. Bana heyet sağlık kurulu için 20/11/2024 tarihini verdi. Fakat şu an MHRS sorgulamamda 31/10/2024 sağlık kurulu erişkin polikliniğindeki randevunuza gelmediniz uyarısı görüyorum. 20 gün sonra tekrar 7 polikliniği gezmek istemiyorum. Bir yanlışlık mı oldu acaba? Görevli beni uğraşmamak için yanlış mı yönlendirdi? Sorusu oluştu. Sekreterler insanları tam bilgilendirmiyor, tek kelime soru soramıyoruz. Eski sağlık çalışanı olarak aynı gün sağlık kurulu heyetine girebileceğimi düşünüyordum. Bir yanlışlık varsa acilen İzmir Şehir Hastanesi yetkililerinin düzeltilmesini ve bilgilendirmesini talep ediyor ve ilgisini bekliyorum.

04 Kasım 2024 16:06

Görüşme yapıldı

04 Kasım 2024 20:32

Ender sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 'nde Onkoloji Hastasına Saygısız Davranış

13 Eylül 2024 17:35

Randevu Saatinde Doktorun Olmaması Sorunu

16 Ekim 2024 17:02

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi İzmir Şehir Hast Ortopedi Böl. İşbilmezliği Mesaisini Terk Eden Doktor

31 Temmuz 2024 07:39
Melis sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 14:49