Melis sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 14:49

01.02.2024 tarihinde İzmir Şehir Hastanesi'nde dahiliyede randevumuz vardı doktor çok ilgisiz ve suratı düşüktü. Ertesi gün sabah aç karna kan vermek için gelmemizi bir de öğlen çıkan tahlillerimizi almamızı söyledi. Ertesi gün gittik ne doktor var hastanede ne de kan aldılar. Başka bir doktora yönlendirdiler. Yönlendirildiğimiz doktordan (v... B...) memnun kaldık doktorumuz da ayın 6-7'sine randevu almamız gerektiğini söyledi. Sekreterine gittik MHRS'den alın dedi. Eve gelip MHRS'ye girdiğimizde (Saat 11.30 sularıydı) o doktora ait randevu sistemde yoktu biz de haber verme butonuna bastık. Saat 12.48'de bir SMS gelmiş 06.02.2024 için bir randevu oluşturulmuş ve 13.03'e kadar onaylama hakkımızın olduğu yazılmış. Biz bu SMS i geç fark ettik ve Şehir Hastanesi'ni aradık oradan oraya yönlendirdiler dahiliye poliklinik 1'e bağlanmak istedik (5671) bağladılar. Fakat sekreter v... B... İsimli doktorun poliklinik 19da olduğunu oraya bağlanmam gerektiğini söyledi ben de defalarca bağlanmaya çalıştım ama poliklinik 19 (5862) 20-30 defa aradığımda ancak geri döndü. Ve geri döndüğünde de v... B... İsimli doktorun poliklinik 1'de görevli olduğunu defalarca üzerine bastıra bastıra söyledi. Şimdi de poliklinik 1'i 15 defa aramama rağmen kimse tarafıma dönüş sağlamıyor. Acil dönüş bekliyorum

03 Haziran 2024 20:09
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Kadın Doğum Acil Yatan Hasta Bölümü

19 Mart 2024 02:39