İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Hastalara Yapılan Muamele

08 Kasım 2023 12:46

Onkoloji hastasıyız 1. Gün saat 8 de tepecik ek binasına ulaştık oradan taşındığını o gün öğrendik hastalara asla bir bilgi yok. Oradan şehir hastanesine ulaştık ki aracın oksa ölüm gelmek. Geldik bulmak için 15 dakika araçla gezdik. Kendi çabamızla bulduk. Onkolojiyi bulmak ölüm 1 tane muhatap olunacak kimse yok. Ne bir görevli ne bir güvenlik ne bir temizlikçi sora sora Bağdat bulunur misali bulduk. Saat 9 40 kan verdik yürümemiz cabası bir hasta için ne kadar zor onu Allah bilir. Kan sonuçları saat 1 de çıktı sonuç 2 buçuk bitti işimiz sadece kan vermek için ayrıldık. 2. Gün saat 8 30 da burda olun dediler. 80 kişi var ise 80 kişi 8 30 da burda koştura koştura geldik. Saat 12 24 de ancak kemo alabildik. Bu hastaların suçu ne hasta olmakmı. Nasıl bir düzen nasıl bir işleyiş. Kimse muhatap olmuyor. Hastaların durumu belli. Madem bekleyeceğiz neden 2 saat arayla çağrılmıyor. 80 kişi burda bekletiliyor. Bunun derhal yetkiler tarafından düzeltilmesini rica ediyorum. Telefonla aradım açan yok.

Gülden sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Bayraklı Şehir Hastanesi Anestezi Bölümü Kota Sorunu Ve Karışık Sistem

13 Kasım 2023 15:31

27 Ocak 2025 09:22