Yasin sonuçtan çok memnun

26 Ağustos 2024 17:32

Merhaba, bu şikayeti ItemSatış desteğinin yardım edememesi ve gerçek problemi anlamak yerine otomatik mesaj atması yüzünden atıyorum. ItemSatış'tan 500 liralık bir Valorant hesabı aldım, 2-3 gün içinde hesap kilitlendi. Niye olduğunu sorgulamak için Valorant desteğe yazdım. 1 gün sonra cevap beklerken bir e-posta geldi. Ama maalesef gelen e-posta bana değil, hesaptan atılmış "Valorant hesabım çalındı" isimli bilete gelmişti. Satıcıya yazdım, "Siz atmışsınız" gibi cevaplar geldi. (500 lira verip aldığım hesabı bilerek kitlettiğimi kastediyor.) Destek zaten problemi anlamaya çalışmıyor, oto mesaj atıyor. Zaten artık bir beklentim yok, gerçekleri görün diye yazıyorum. Benim param yandı, sizin ki yanmasın. Teşekkürler.

27 Ağustos 2024 12:48 (Şikayetten 19 saat sonra)
Yasin
28 Ağustos 2024 00:26

Yani geri dönüş sağlandı fakat yardım yok yine cevap yok

Emre

Dostum senin gibi bir sürü arkadaş var ben dahil toplu tazminat davası açabiliriz

Tshajau sonuçtan hiç memnun değil

İtemsatis Hesabımı Sattım Ve Sattığım Kişi Hesabını Çaldırdı Para İadesi İstiyor

18 Ağustos 2024 22:56
Emincan sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2024 18:41
"Her şeyden vazgeçmişken itemsatış bana ulaştı kendileri arkadaşa dava açtılar ve 5500 TL mi iade ettiler teşekkür ederim"