Deniz sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Gedik Üniversitesi MEB Onaylı Sertifika

21 Aralık 2023 14:28

İstanbul Gedik Üniversitesi'nden aldığım bilgisayar işletmenliği sertifikası MEB onaylı değil. Bu sertifikayı alırken MEB onaylı denilmişti. Bu durum durum düzeltilebilir mi tercih yapacağım en kısa sürede lütfen yardımcı olur musunuz? Bunun yanında aldığım tıbbi sekreterlik- hasta kabul işlemleri /diş hekimi asistanlığı/ eczane yardımcı personeli sertifikalarının da MEB onaylı olduğu söylenilmişti bunların düzeltilmesini istiyorum ama en acili bilgisayar işletmenliği üzerine tercih yapacağım lütfen yardımcı olun.

29 Ocak 2024 10:49 (Şikayetten 1 ay sonra)

İrfan

Halk eğitimden ( vb. Yerlerden) kurs almanız gerekiyor kurs 2 3 ay sürüyor bilginiz olsun. @yeliz

İrfan

Merhaba, Deniz hanım bende bu sertifakadan almayı düşünüyorum. KPSS ataması için kamu kurumlarının 6225 nitelik kodunu şartlarını sağlıyor mu? MEB onaylı olmaması sorun oldu mu? Aradan 1 sene geçmiş umarım atanmışsınızdır. Umarım bu mesaj dönersiniz yoksa bende satın alamayacağım sanırım bu kuşkudan dolayı

Yeliz
Yeliz

Bende aynı durumdayım. Şu an bayağı irite oldum. İnsanlar bin türlü hayallerle geliyor kursunuza. Yazıktır günahtır be...

18 Mart 2024 18:12

15 Ocak 2024 11:38