Temren sonuçtan memnun değil

11 Ekim 2023 10:42

Bakırköy Hamam sokağının sonundaki hatboyu çıkış sokağıyla gençler caddesini birbirine bağlayan Bakırköylülerin tahta köprü dediği üst geçitteki asansörler tahminen 1 seneye yakın süredir arızalı. Bununla ilgili bugün sadece derdimi anlatmak için birilerine ulaşmaya çalıştım. Sırasıyla aradığım yerler:
1. Bakırköy Belediyesi
2. Ulaştırma Bakanlığı
3. Karayolları Müdürlüğü
4. CİMER
CİMER'den de beni demiryolları bakar bu soruna diye yönlendirdiklerinden sonra pes ettim. Bu asansör kime ait? Sahibi kim bu asansörlerin? Bakımlarından kim sorumlu?

Asansörlerin uzun süre kullanılmamasından dolayı grafiti ile boyanmış içleri pislik içinde bir halde duruyorlardı. Alışmıştık kullanamıyor olmamıza ama artık içinde 3-4 kişi beraber yatıyor, kalkıyor, mesken olarak kullanıyorlar. Ben vatandaş olarak 1 gündür uğraşıyorum ve sonuca ulaşmak bir yana muhatap bile bulamadım. Bu asansörler kimin, arkadaşım?

11 Ekim 2023 15:42 (Şikayetten 4 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58678195369 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

12 Ekim 2023 09:30
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çalışmayan Üst Geçit Asansörü

Farkında mısınız 2023 yılındayız haritadan hangi köprü olduğunu işaretledim ek resim olarak size görsel yolluyorum. Ben bu köprü belediyeyemi ait tren yollarına mi ait ulaştırma Bakanlığına mi ait karayollarına mi ait öğrenmek zorunda mıyım? Aranızda koordinasyon sağlasanız haberlesseniz daha iyi olmaz mi? İnat ettim 1 senedir bozuk bu asansor için birilerine ulaşana kadar tamiri yapılana kadar buraya yazacağım. Ben vatandaş olarak elimden geleni yapacağım.

13 Ekim 2023 14:17
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çalışmayan Üst Geçit Asansörü

TCDD çözüm merkezi internet sitesi üzerinden yeni talep oluşturmamı istediler. 3 gündür isimi gücümü bıraktım mesai harcıyorum bu asansörler kimin bulabilmek için. Bunların daha kolay yolu olmalı. Buradan da çözüme ulaşamazsam diğer asansor kabinindede ben yasamaya başlayacağım. İyi çalışmalar dilerim.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

17 Ekim 2023 16:01
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çalışmayan Üst Geçit Asansörü

En basa dondum Günler sonunda gerçekten ne diyeyim bilemiyorum. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Arda sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 21:58
Sinan sonucu yetersiz buldu